Veliki pomak u potrazi za pobednicom Velikog brata: Detalj sa mosta može otkriti šta se desilo Marijani

Kako izvor upućen u potragu za nestalom Marijanom navodi, policija trenutno pregleda snimke sa kamere

  • 8
Marijana Seifer Čvrljak Foto: Nestali.gov.hr, Shutterstock

Intenzivna potraga za Marijanom Seifert (38), poznatijom kao pobednicom rijaliti šoua Veliki Brat 2011. ušla je u drugi dan, a novi detalj sa mosta kod kojeg su pronađeni njen telefon i dokumenta mogao bi da napravi veliki pomak, možda i da reši slučaj, saznaje Telegraf.rs.

Kako izvor upućen u potragu za nestalom Marijanom navodi, policija trenutno pregleda snimke sa kamere koja jedina pokriva deo mosta gde su njene stvari pronađene.

- Na mostu Mladosti, kod kojeg su pronađena dokumenta i telefon nema kamera, ali postoji kamera na jednom reklamnom plakatu - navodi izvor za Telegraf.rs i nastavlja:

- To je jedina kamera koja je na tom delu mosta. Policija sada pregleda materijal sa te kamere, te bi uskoro trebalo da se pojave važne informacije o Marijaninom nestanku - završava izvor.

Podsetimo, juče je pronađen deo njenih stvari, pa se pretraživalo detaljno celo naselje Savica, gde Marijana živi sa suprugom Karlom, kao i područje reke Save od Mosta mladosti u smeru toplane u Zagrebu.

Potraga jednakog intenziteta nastavila se danas na tom predelu, te se za potrebe iste diže i dron, navodi Jutarnji.hr.

Prema saznanjima Telegraf.rs, telefon i novčanik sa dokumentima pronađeni su u blizini naselja gde stanuju Marijana i Karlo, kraj mosta Mladosti.

- Mobilni telefon i dokumenta su pronašli prolaznici kod mosta Mladosti u Zagrebu - navodi izvor blizak Marijani za Telegraf.rs.

- Marijana sa suprugom živi u zagrebačkom naselju Savica blizu reke - dodaje izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bak

    28. april 2022 | 15:49

    Uh, ako su pronadjene stvari na mostu, ovo ne zvuči dobro…

  • Jovan

    28. april 2022 | 15:11

    Daj Boze da je pronadju.Neizvesnost ubija.

  • ŽAK

    28. april 2022 | 16:46

    Baš mi ju je žao.Imala tolko problema u ljubavi,a vjrovatno i sa ovim poslednjim mužem..Nebi ona izvršila samoubistvo bez velikog razloga..Žao mi je žene.Daj bože da je živa,ali bogami svi su izgledi da je tragično završila svoj buran život,i treba ispitati njenoh muža!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA