Rialda je muslimanka i farba jaja za Vaskrs: "Dečko mi je pravoslavac, njegova porodica je sada i moja"

- Pre svega, ja se zabavljam sa mladićem koji je pravoslavne veroispovesti, a i živim u gradu i državi u kojima većinsku populaciju čine pravoslavci - rekla je Rialda

  • 6

Pevačica i bivša učesnica rijaltija Rialda Karahasanović, odlučila je da otkrije je zbog čega je farbala jaja za Vakrs uprkos tome što je muslimanka.

Naime, Rialda kaže da je njen dečko pravoslavne veroispovesti i da živi gradu i državi u kojima većinsku populaciju čine pravoslavci.

- Pre svega, ja se zabavljam sa mladićem koji je pravoslavne veroispovesti, a i živim u gradu i državi u kojima većinsku populaciju čine pravoslavci. Za ovih pet godina koliko sam u Beogradu nikada nisam doživela nijednu neprijatnu situaciju. Neprijatnu situaciju sam doživela sada zbog ovoga - rekla je Rialda, pa dodala da je sa porodicom svog dečka Nemanje proslavila Vaskrs i učestovala u običajima.

- Ja sam samo učestvovala u obeležavanju Vaskrsa sa mojim dečkom i njegovom porodicom, a njegovu porodicu sada doživljavam kao svoju. Jednostavno sam učestvovala u običajima. Ne znam zašto bi to bio greh? Greh je vređati i omalovažavati ljude ukoliko ti se ne dopada nešto što oni rade.

- Ni meni se, isto tako, ne dopada dosta toga što čujem i vidim, pa ne idem okolo i ne širim mržnju. Pazite se karme, ona svakome vrati ono što zaslužuje. Nastojte da budete bolji ljudi, kako prema drugima tako i prema sebi - rekla je Karahasanovićeva za Red TV.

Podsetimo, pevačica je pre nekoliko dana objasnila da, iako je muslimanske veroispovesti, obeležava sve praznike i poštuje sve svetinje budući da smatra da su sve religije potekle iz istog korena, odnosno da imaju isto poreklo.

Video: Rialda o kamatašima: Napravila sam sebi problem, u poslednjem momentu su me najbliži izvukli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    28. april 2022 | 22:33

    Ne vidim razlog za osudu. Moja sestra je stanovala 10 godina kod Muslimana slavu slavila takođe Božić i Vaskrs kucu redovno kadila i nikakav problem nije imala. Bitno je biti čovek bez obzira na naciju.

  • sneza

    28. april 2022 | 22:55

    SVAKA CAST RIALDA NIJE GREH UCESTVOVATI U OBICAJIMA ZA PRAZNIKE TO SAMO POKAZUJE DA SI REALNA I DOBRA OSOBA I DA NE DRZIS SAMO DO SEBE VEC DRZIS I DO SVOG DECKA KOGA SIGURNO POSTUJES I VOLIS.ZA TEBE SAM NAVIJALA U RIJALITIJU.💖😘

  • Enisa

    29. april 2022 | 11:03

    Lijepo je poštovati i svog supruźnika koja god da je vjera u pitanju. Mješoviti brakovi uz poštovanje opstaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA