≫ 

Ana Kulić prvi put se oglasila i javno kritikovala sestru Miljanu: "Ne zna šta su prave vrednosti"

- Bebica bolje utiče na nju nego Lazar - rekla je Ana

  • 0
Miljana Kulić, sestra Ana Kulić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Miljana Kulić poslednjih godina stalna je učesnica rijaliti programa. Njena majka Marija takođe je boravila u rijalitiju "Zadruga", ali je isti napustila zbog zdravstvenih tegoba.

Miljanine sestre Tijana i Ana Kulić gotovo nikada se nisu oglašavale za medije zbog čega su intrigirale javnost.

Ana Kulić je sada odlučila da prokomentariše trenutnu vezu svoje rođene sestre i otkrije šta misli o aktuelnom zetu Nenadu Macanoviću Bebici, ali se osvrnula i na Miljaninog bivšeg verenika Lazara Čolića Zolu.

- Što se Nenada tiče, smatram da voli i poštuje Miljanu i apsolutno mi je nebitno kako se predstavlja i čime se bavi, dok je takav prema njoj. U svakom slučaju, bolje utiče na nju nego Lazar, a i meni je iskreno zanimljiviji i pošteniji u svakom smislu. Od strane mene će uvek imati poštovanje i samo reči hvale.

- Momak je vredan, radan i poseduje sve kvalitete koje muškarac treba da ima. Žao mi je što Miljana ne ume da uvidi prave vrednosti, ali se nadam da će shvatiti vremenom. Verujem da će njihova veza opstati još dugo - izjavila je Ana Kulić za "Pink".

Podsetimo, Miljana je pre mesec dana ponovo ušla u rijaliti "Zadruga" sa dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom ali je tokom učešća priznala da i dalje voli Lazara Čolića Zolu koji je takođe učesnim ovok šou programa.

Video: Miljana isprebijala Bebicu, pa ga terala da napusti Zadrugu: Nastalo ludilo zbog jedne rečenice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA