≫ 

Grupa "Klon": Porede nas sa Uragankama! Zbog sličnosti kažu da je tata muljao u prošlosti

- Sve je počelo tako što smo počeli da se družimo i kako se pojavim sa Stanojem, svi: "Jeste vi braća?", rekoh: "Ne, Stanoje ima brata bliznaca", pojavim se sa Stankom: "Jao, jeste vi blizanci?" - rekao je Nemanja Antonić

  • 0

Fantastičan spoj nove grupe "Klon", koju čine blizanci Stanko i Stanoje Budimkić, kao i poznati producent Nemanja Antonić, oduševio je publiku prvom numerom "Amiga", koja je objavljena pre nekoliko dana.

Stanko i Stanoje ranije su se profesionalno bavili modelinogom, veoma su popularni na društvenim mrežama gde ih prati više od 350.000 ljudi. Nemanja je veoma uspešan na muzičkoj sceni, sarađivao je sa mnogim poznatim zvezdama, a stvorio je pesmu "Loco, loco", sa kojom su nas devojke iz grupe Hurricane predstavljale na pesmi Evrovizije. Oni su otkrili kako je došlo do njihove saradnje.

- Novonastala je grupa, sve je počelo vrlo spontano, iz nekog druženja, malo smo duže spremali ovaj projekat i sve je nekako teklo prirodno i taj naziv "Klon". Sve je počelo tako što smo počeli da se družimo i kako se pojavim sa Stanojem, svi: "Jeste vi braća?", rekoh: "Ne, Stanoje ima brata bliznaca", pojavim se sa Stankom: "Jao, jeste vi blizanci?". U principu taj naziv "Klon" je nastao sasvim spontano i to je nešto što je na prvu loptu - rekao je Nemanja.

- Upoznali smo se na promociji, došla je Nemanjina rođena sestra i upoznala nas sa bratom i onda smo krenuli da se družimo. Ima godinu dana kako se družimo, sve je krenulo spontano - rekao je Stanoje.

- Stanoje i ja smo hteli da se bavimo pevanjem, da snimimo pesmu, Nemanj je hteo za sebe. Prvobitno ova pesma je bila namenjena Nemanji, on ju je radio za sebe...  - nadovezao se Stanko.

- Stvarno je sve autentično, nekako su nam se putevi prirodno spojili. Krenule su neke sličice u našoj grupi kada su ljudi počeli da nas spajaju, kao "Ličite, ličite", mislim da je tu počela ideja - dodao je Anatonić.

Pesma "Amiga" već je osvojila publiku i izazvala pozitivne rekacije, a kako su nam otkrili, imaju spremne pesme, rade na novim projetima, a nakon toga planiraju i nastupe, na kojima je, sudeći po njihovoj prvoj numeri, energiji, ali i njihovom izgledu, zagarantovan spektakl i provod za pamćenje.

Kako ih je u grupi trojica, mnogi ih upoređuju sa ženskim tročlanim sastavom, grupom Hurricane.

- Daće Bog da budemo kao Hurricane popularni, one su stvarno fantastične devojke. Igrom slučaja sva trojica smo sarađivali sa njima, one su uspešne u ovom poslu, a kao koncept je njih tri, nas trojica, zbog toga nas povezuju - rekao je Stanko.

Pitali smo članove grupe "Klon", ko ih je od poznatih ličnosti podržao i kakvi su bili njihovi komentari.

- Edita se oduševila i pitala da li smo trizanci, rekla nam je i: "Čekaj, čekaj, da svarim informaciju da ste u grupi" (smeh) - rekao nam je Nemanja.

- Meni je komentar Milice Todorović bio najjači, prokomentarisala je: "Mora da je tvoj tata nešto muljao u prošlosti" - ispričao je Stanko.

Članovi grupe "Klon" otkrili su i svoj emotivni status, ali i još neke zanimljivosti, što možete videti u intervjuu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA