≫ 

Hurricane zajedno nastupa do septembra, a onda počinju solo karijere?

Uprkos tome što su i dalje vrlo popularne, nedavno su počele spekulacije da devojke ne mogu više da rade zajedno, te da žele da nastave muzičku karijeru, ali solo

  • 3
Hurricane grupa, promocija Foto: ATA Images

Grupa "Hurricane" koju čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević navodno će nastupati zajedno do septembra, a onda će svaka od njih započeti solo karijeru.

Naime, otkako su snimile hit "Favorito" pre dve godine, njih tri, postale su omiljene pevačice u regionu i javnost je pratila svaki njihov korak. Ubrzo je usledila i Evrovizija, na kojoj su pokupile i simpatije cele Evrope, a svaka naredna pesma postala je hit.

Uprkos tome što su i dalje vrlo popularne, nedavno su počele spekulacije da devojke ne mogu više da rade zajedno, te da žele da nastave muzičku karijeru, ali solo.

Ksenija, Ivana i Sanja su se 1. maja dogovorile da odrade letnju turneju i zakazane nastupe koje imaju u predstojećem periodu, nakon čega će se odvojiti. To znači da će već u septembru svaka od njih krenuti svojim putem, piše Kurir.

Već mesecima se na društvenim mrežama komentariše da među pevačicama postoji netrpeljivost, te da primećuju da je Ivana izdvojena od Ksenije i Sanje. One te navode nisu htele da komentarišu, ali je sumnje podgrejala Nikolićka, koja je nedavno proslavila rođendan bez koleginica.

Kontaktirale smo Hurricane kako bi provelili da li je istina da se grupa raspada i da devojke počinju solo karijeru.

- Odlučio je producent da sutra ujutru pošaljemo zvaničnu izjavu svim medijima - kratko je pročujeno od PR-a Hurricane za TelegrafJetSet.

Video: Svi odlepe na pozadinu Sanje Vučić, ali kad krene da tverkuje momci popadaju ko muve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gtin

    3. maj 2022 | 13:20

    E a bas su bila lepa grupa i lepe pesme su imale daleko bi dogurale,kad nešto ide dobro zašto prekidati,solo teško da naprave neki veći uspeh,imamo do sad nekoliko slucaj napuštanja grupe i na kraju nestanu sa estrade...

  • Zeljko

    3. maj 2022 | 13:23

    kakva steta...😜😜😜

  • Kiki

    3. maj 2022 | 17:06

    Samo je bilo pitanje vremena kad će da se raspadnu,sa Sanjom Vučić ne uspe niko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA