Beli klavir i zelena garnitura: Slavica Ćukteraš pokazala luksuznu nekretninu koju je kupila nakon razvoda

Pevačicin dom mesto je na kom i estradna umetnica voli da gosti svoje prijatelje

  • 2
Ćukteraš Slavica

Prinkskrin: Instagram\cukterassslavica

Pevačica Slavica Ćukteraš nakon razvoda od golmana Vladimira Avramova častile je sebe luksuzom nekretninom.

Naime, Slavica je na skupocenoj prestoničkoj lokaciji kupila prostranu nekretninu, koju je opremila luksuznim nameštajem sivo-ljubičaste boje, dok je zidove okrečila u belo, sa svetlo sivkastim šarama.

Dnevni boravak do kojeg se dolazi dugim hodnicima krasi mali beli klavir, koji je Slavičin omiljeni detalj u domu. Povremeno, bez benda, navodno ona se tu raspevava za nastupe, i sve više komplikovanih inostranih kompozicija na njemu zna da zasvira.

Spavaću sobu doma Slavice Ćukteraš krase veliki prozori i terasna vrata sa kojih se prostire predivan pogled, dok je bračni krevet nekadašnja Zvezda Granda dekorisala jastucima u svom, uveliko prepoznatljivom šarenom stilu.

U dnevnoj sobi Slavica je stavila ljubičaste tapete sa belim cvetovima detaljima, a tu se nalazi i beli sto i stolice od drveta, a od kuhinje je odvajaju staklena klizna vrata.

Najviše pažnje pevačica je posvetila opremanju sobice za svoju naslendicu. Iako razvedeni, ona i Avramov su se potrudili da svojoj mezimici sve omoguće i urede joj prostorije po njenoj želji, tako da joj bude udobno i da ima prostora sutradan da dovodi drugare.

Dom Slavice Ćukteraš mesto je na kom i estradna umetnica voli da gosti svoje prijatelje, posebno koleginicu Milicu Todorović sa kojom je provela dane pod koronavirusom, a pridružila im se tada i Miličina majka.

Video: Zbog ovog snimka su Slavicu Ćukteraš urnisali komentarima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    3. maj 2022 | 19:03

    neko cudno zanimanje - pevaljka ?

  • Vodolijax

    3. maj 2022 | 21:00

    Gde ste videli dugačke hodnike kojima se dolazi do dnevne sobe.........ona kao da živi u lavirintu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA