"Nisu mogle da sakriju koliko se ne podnose, Sanja će više da napreduje": Seka iskreno o raspadu Uraganki

Seka Aleksić prokomentarisala je na društvenim mrežama raspad popularne grupe

  • 0
Seka Aleksić i Hurricane Printskrin: Youtube/Seka Aleksić, ATA Images

Pevačica Seka Aleksić prokomentarisala je raspad grupe Hurricane koja je juče dala saopštenje da od septembra neće nastupati zajedno, te da će devojke karijeru nastaviti kao solo pevačice.

Naime, već neko vreme se spekulisalo o raspadu popularne grupe koja nas je prošle godine predstavljala na Evroviziji u Roterdamu sa pesmom "Loco, loco". Ova informacija rastužila je njihove fanove kojih ima u velikom broju, te su na Tviteru mnogi izneli svoj stav, a među prvima se oglasila i pevačica Seka Aleksić.

- Malo mi je krivo zbog raspada Uraganki, ali toliko više nisu mogle da skrivaju koliko se ne podnose međusobno da je već postalo i jako neprijatno - glasio je jedan tvit korisnika ove društvene mreže, na koji se nadovezala pevačica Seka Aleksić.

- Mislim da će Sanja kao solo mnogo više da napreduje. Peva tako dobro da je neuporedivo sa 90 odsto pevača. Ona je vrhunski pevač.

Podsetimo, grupa Hurricane juče je  potvrdila navode o raspadu grupe.

- U znak zahvalnosti prema fanovima svih uzrasta, publici uopšte i velikom interesovanju, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vreme obavešteni a koja može biti održana do novembra.

- Bila je izuzetno velika čast sarađivati sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom koje su dokazale da su profesionalci, te opravdale status zvezda koji su u međuvremenu stekle isključivo zahvaljujući svom radu, trudu, zalaganju, te talentu! Naglašavamo da su opravdale i poverenje koje im je dato od strane naše produkcije. Zbog toga još jednom ponavljamo da je do odluke o prekidu saradnje došlo sporazumnim putem. Drugim rečima, svi smo ostali u prijateljskim odnosima što je u ovom poslu jako retko, kao i one međusobno, i nema mesta nikakvim insinuacijama.

- Za ovih pet godina, koliko smo uspešno sarađivali, Sanja, Ksenija i Ivana zapostavile su svoje porodice i privatne živote, nisu imale maltene uopšte slobodnog vremena, a u periodima kada su godišnji odmori, znate i sami, tada smo najviše radili kao i drugi muzičari, i prosto nam je svima potreban predah. Svakako, one će odlučivati o daljem razvoju svojih karijera shodno planovima i očekivanjima, a mi im od srca želimo još veći uspeh od ovog koji smo ostvarili zajedničkim radom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA