Mili o prepisci sa voditeljkom koja je zapalila društvene mreže: "Ja sa Jovanom nemam kontakt"

- Ja sa Jovanom nemam kontakt niti sam ga ikad imao. Ja sam u Turskoj i uživam, pravim pesme za novi Miligram - rekao je Mili

  • 4
Milić Mili Printskrin/Prvatelevizija

Javnost je šokirala navodna prepiska Jovane Jeremić i Aleksandra Milića Milija u kojoj se vidi da je oženjeni kompozitor poziva u spa. Sada se Mili oglasio i otkrio istinu.

- Evo, nasmejali ste me. Moj nalog na toj mreži ne izgleda tako. I nalog i dopisivanje je lažno. Ja sa Jovanom nemam kontakt niti sam ga ikad imao. Ja sam u Turskoj i uživam, pravim pesme za novi Miligram gde će pevati najveće zvezde -  rekao je Mili za Kurir.

Voditeljka Jovana Jeremić  oglasila se za Telegraf.rs, te navela da je u pitanju greška.

- Problem je nastao zato što ja u telefon memorišem ljude kako ih zovem. Tog dečka zovem Mili, a jedini problem je što je taj dečko ćelav kao i Mili. Ja i sestru nazivam u imeniku seka, drugaricu draga - rekla je Jovana i dodala:

- Ja se ne muvam sa oženjenim muškarcima, ne rasturam porodice, poznata sam po tome - rekla je Jovana i dodala da ne želi da pravi probleme kompozitoru.

- Znate, on radi u Grandu, ja na Pinku, mi ne radimo čak ni u istoj firmi. Ne bih čoveku da pravim problem u braku, mi se ne poznajemo - objasnila je Jovana za Telegraf.rs.

Podsetimo,  skandal je nastao nakon što je neko od fanova na Tviteru objavio kadar iz jutarnjeg programa, na kojem se na Jovaninom telefonu vidi Milijeva poruka, koja glasi:

- A može i spa ako ti je do opuštanja... Mnogo nudim, ne valja - stajalo je u poruci, a ubrzo su usledili komentari na mrežema: "Da li je ovo Mili iz Miligrama uhvaćen na delu kako vara ženu sa presvetom Jovanom Jeremić, koja je poznata kao osoba koja javno razotkriva ljubavne afere a sama se uplela u istu".

Video: Gde god hodim, vrata mi se sama otvaraju: Jovana Jeremić izdominirala u najnovijoj objavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    5. maj 2022 | 12:18

    Pa nije on jedini Mili. Smešno. Ali stvarno smešno

  • Dukaaa

    5. maj 2022 | 14:27

    A koga to briga i da jeste on?Bavite se svojim zivotom i ne zabadajte nos,gde Vam nije mesto.

  • Nina

    5. maj 2022 | 14:25

    Koliko je nas narod ogranicen.Kao da je samo on Mili u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA