≫ 

Željko Mitrović pokazao deo unutrašnjosti svog teatra: Evo šta će sve imati najluđi stejdž na svetu

Vlasnik televizije Pink objavio slike budućeg teatra

  • 1
Željko Mitrović Prinskrin: Instagram/zeljkomitrovic, ATA Images

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović objavio je na društvenim mrežama slike budućeg teatra koji planira uskoro da otvori. 

Naime, Željko sve je šokirao informacijom da je kupio nekadašnji bioskop "Odeon".

Taj prostor Mitrović planira da pretvori u pozorište, a sada je na svom Instagram profilu i objavio fotografije budućeg foajea njegovog teatra i otkrio detalje stejdža.

- Ovako će izgledati foaeji mog Teatra "Odeon" sa najluđim stejdžom na svetu, sa 7 rotacionih površina i pet hidrauličnih platformi, kompletnom automatizacijom, sa preko 100.000 w zvuka, dve hologramske kabine, 500 metara kvadratnih video zidova visoke rezolucije i sa audio-video postavkama u publici, koja aktiviraju i čula perifernog vida koji publici stvara doživljaj kao da je deo stejdža!

Ovaj 3D prikaz foajea mjuzikl Teatra Odeon govori da svakako Mitrović planira da u njega dosta uloži, ne bi li zadovoljio čula najzahtevnijih posetilaca, kao i da veoma detaljno planira svaki kutak ne bi li ne samo parirao i zadovolji svetske standarde sličnih pozorišta, već i da stvori prostor koji će se na svetskoj sceni kotirati kao jedinstven i biti drugima inspiracija.

Video: Željko Mitrović đuska sa zetovima: Jedan Rus, drugi Amerikanac, ali samo Srbija zna da igra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA