Džastin Biber: Mislio sam da će brak rešiti moje probleme, ali nije

Džastin Biber pričao je o iskustvu bračnog života sa suprugom Hejli.

  • 3

Pevač Džastin Biber otkrio je da je doživeo "emotivni slom" nakon što je shvatio da brak sa Hejli neće rešiti njegove probleme.

Biber je pričao o iskustvu bračnog života sa suprugom Hejli, ali i potvrdio da je njegov novi studijski album pri kraju.

- To je putovanje. Sećam se kada sam se oženio, emotivno sam se slomio jer sam mislio da će brak rešiti sve probleme koje imam, ali nije - rekao je Biber i shvatio je da je to pomalo licemerno.

- Želiš da tvoja žena radi nešto što ne radiš, a onda je teško pogledati se u ogledalo i shvatiti - čoveče, možda nisi osoba kakva si nužno mislio da jesi - rekao je Biber i dodao da je to samo rezultat njegovih trauma i životnih okolnosti.

Iza para je težak period jer je njegova supruga imala mali moždani udar, a potom i srčani udar. Ipak, uspeo je da se posveti muzici uprkos tome što je prošle godine objavio svoj šesti studijski album Justice.

- Mislim da još nema datuma, ali znam da završavamo. Zvuči jako dobro. Zaista sam uzbuđen zbog toga - otkrio je Biber. 

Otkrio je da će se pojaviti  na novom albumu pojaviti i  jedan od muzičara, Džon Majer, koga je Biber priznao i kome se divi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Video: Džastin BIber u frci što nije potpisao predbračni ugovor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Razvod!onda psihijatar!

    5. maj 2022 | 22:48

    Pa onda pomirenje sa bivšom,velikom ljubavi Selenom Gomez,i na kraju svadba sa Selenom i Usvajanje deteta,jer ona možda ne može da ima dete iz zdravstvenih razloga!(zašto je ostavio uopšte?) Nikakav brak ne rešava nerešena pitanja iz prošlosti !!!!!!

  • Lun

    6. maj 2022 | 06:25

    Ti si samo jedno od mnogih umazeno deriste koje se pisililo parama. Nije ni cudo gde zivis jer otud svo zlo stize po planeti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA