Rada kupila stan na Vračaru za 180.000 evra, komšije otkrivaju: "Harisa još nismo videli"

- Stan ima 70 kvadrata, dnevnu i dve spavaće sobe i malu terasu - rekao je izvor

  • 13
Rada Manojlović Printskrin: TvPink

Pevačica Rada Manojlović nakon 14 godina podstanarskog života u prestonici je konačno kupila stan i to na Vračaru, a za nekretninu je izdvojila 180.000 evra.

- Rada je godinama vredno radila svakog vikenda i štedela dok nije skupila dovoljno novca da se skući u Beogradu. Razgledala je stanove mesecima i nedavno je pronašla idealan na Vračaru. Čak je dobila popust od prodavca, koji joj je priznao da joj spušta cenu jer je njen fan! Ne znam tačno koliko je uspela da uštedi, ali znam da je taj stan na kraju platila 180.000 evra - priča dobro obavešteni izvor i otkriva kako izgleda Radin novi dom:

- Stan ima 70 kvadrata, dnevnu i dve spavaće sobe i malu terasu. Potpuno je sređen, pa Rada nije morala da kupuje nov nameštaj. Ona u svom novom domu živi sa sestrom Marijom, a često joj u posetu dolazi tata Rade iz Četereža, kao i dečko Haris Berković.

Pevačica je u zgradi gde živi kupila i dva mesta u garaži.

- Jedno garažno mesto je za Radu, a drugo je namenjeno njenim gostima. Tako se tu često parkira njen dečko Haris - priča izvor za Informer.

- Ma Rada je divna komšinica! Svaki put se ljubazno javi, popriča sa nama, skromna je i prelepa. Viđamo je u pekari, prodavnici... Primetili smo da je u garaži u toku dana uvek parkiran njen 'džip', a čim padne mrak, to mesto je prazno. Pitali smo je gde to ide svako veče, rekla nam je da ima baš dosta tezgi, pa često putuje - kaže Radina komšinica i dodaje da još nije upoznala pevačicinog momka:

- Njenu sestru Mariju viđamo, i ona je baš fina, a Harisa još nismo videli. Nadamo se da će se i on uskoro useliti kod nje, baš su lep par.

Video: Rada Manojlović se udaje, ali samo u pesmi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    6. maj 2022 | 09:30

    Pa kako? Neće valjda iz sela u Mirijevo ili Kaluđericu. Vračar je sada centar ovakve elite.

  • Danilo

    6. maj 2022 | 10:37

    Bukvalno do juče kukala kako nema belog dinara, nema posla, tražila pomoć od države za "estradne umetnike koji trpe zbog Covid-a"... Sad odjedanput stan na Vračaru... Daj mi Rado recept kako da zaradim 180000 za par meseci! (mada svi znamo kako se zarađuju te sume)...

  • VEKI

    6. maj 2022 | 10:20

    I JOS NACIONALNA PENZIJA NA KRAJU KARIJERE I TO JE TO !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA