"Majčice, otišla si preko noći": Voditeljka Irina Vukotić ostala bez majke, oprostila se potresnim rečima

- Sinoć si mi napisala da ćemo se danas čuti i da me ljubiš - deo je Irinine poruke

  • 5
Irina Vukotić

Printskrin: TV Pink

Voditeljka Irina Vukotić saopštila je da joj je preminula majka, a na Instagramu se potresnim rečima oprostila od najdraže osobe u životu.

Irina je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a uz to je otkrila da su se čule sinoć.

- Najvoljenija moja, najskromnija, najispravnija i najbolja majčice. Otišla si preko noći da slučajno nikog ne opteretiš jer si ceo život svu ljubav ovog sveta davala za nas i kad je tebi nešto nedostajalo nikad nisi nikoga opterećivala već se nesebično i sa ljubalju davala. Sinoć si mi napisala da ćemo se danas čuti i da me ljubiš.

- Sve na svetu bih uradila da me samo još jednom poljubiš dušo slatka moja. O, koliko te volim i koliko boli, Gocko moja. Moj anđeo si bila i bićeš. Sve što sam u životu postala, uradila, naučila je zahvaljujući tebi. Kad sam ti to nedavno rekla pocrvenela si kao malo dete najčistije duše.

- Volim te, majčice moja najvoljenija. Počivaj u miru, nek te anđeli čuvaju - napisala je Irina, dok su se u komentarima nizale reči podrške.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Vukotić (@irinavukoticc)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA