Miloš Biković šokirao priznanjem: "Jedem sve masno, slatko, alkohol, testa jer traži organizam"

Biković je imao potrebu da se obrati pratiocima po pitanju sve učestalije teme u javnosti ,"zdrav život" i pripreme tela za leto

  • 6
Miloš Biković Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Glumac Miloš Biković izaziva pažnju gde god da se pojavi, a ovog puta je on otkrio svoju dugo čuvanu tajnu i to javno na društvenim mrežama.

Naime, Biković je objavio fotografiju iz teretane, a potom se obratio svojim pratiocima i tom prilikom, kako i sam kaže, otkrio njegovu tajnu.

Biković je imao potrebu da se obrati pratiocima po pitanju sve učestalije teme u javnosti ,"zdrav život" i pripreme tela za leto.

No, glumac ne krije da mu teško padaju treninzi, jer je hedonista, ali da vrlo često osluškuje svoje telo, te da mu pruža ono što mu je potrebno.

- Otkriću vam svoju tajnu… Svako jutro počinjem treningom, dobro, ne uvek baš svako, ali važno je da se trenira ujutru zbog metabolizma, jer ne znam u stvari zašto, jer me mrzi da ustajem rano, pa nikad ne treniram ujutru, ali zato svakako često pravim pauze između serija po šest meseci do godinu dana, jer je odmor važan za razvoj mišića i zdravo se hranim - napisao je Miloš i dodao:

- Jedem sve masno, slatko, alkohol, testa… jer traži mi organizam, a organizam sam zna šta mu treba, a treba mu to dati dok traži kad treniraš ili u pauzi između treninga na primer dupli sladoled sa karamelom i kačkavalj, masni sa slaninicom pržen, pa uz pastu. U četiri ujutru tim redosledom i to je moja tajna kako da izgledate kao pauk stomak sve veći a rukice i nogice sve tanje, mada više nije ni tajna sad kad sam vam rek’o tako da eto - napisao je Miloš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ozren

    7. maj 2022 | 17:33

    I sta je tu cudno.Ziv je covek.Jede sve sto je normalno.

  • stanko

    7. maj 2022 | 16:32

    Ja sam šokiran kako je neko ovako nešto mogao da napiše. Za vas je šokantno sve što je normalno

  • A. P

    7. maj 2022 | 22:09

    Dok jede sve sto organizam trazi, bice zdrav i vitalan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA