≫ 

Ko je bio Vidoje Ristović: Sa Nikolinom Pišek ima ćerku, bavio se istorijom umetnosti

Par se venčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija

  • 6
Vidoje Ristović Foto: ATA Images

Vidoje Ristović, srpski istoričar umetnosti i životni saputnik popularne hrvatske voditeljke, umro je u noći izmešu subote i nedelje, oko ponoći. Kako saznajemo, Hitna pomoć je konstatovala smrt, a Vidoje je "samo prestao da diše".

Vidoje Ristović rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima ćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili ćerku Unu Sofiju.

Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Par se venčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija.

Vidoje Ristović je u Beogradu je završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu istoričara umetnosti. Potiče iz bogate porodice.

Njegov otac, Viktor Ristović, poznatiji po nadimku Miša Grof, decenijama se bavi trgovinom umetninama i antikvitetima.

Vidoje i Nikolina prvi put su se sreli u Dubrovniku, potom u Crnoj Gori, a u Beogradu su shvatili da između njih postoji neka "hemija". Svoju vezu su obelodanili u septembru 2012. godine, kada su ih paparaci „ulovili“ na jednom beogradskom splavu, a godinu dana kasnije venčali su se u Monte Karlu.

Optužen za napad na letovanju

Skandalozno letovanje Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića u luksuznoj Villi Hedonist u Kaštel Starom dobilo je epilog na sudu u septembru mesecu 2021.

Supruga Nikoline Pišek (48) vlasnica vile je optužila da joj je pretio, a Vidoje je u odgovoru na optužnicu naveo je da nije pretio suprugu vlasnice vile, nego da su on, njegova porodica i prijatelji bili izloženi maltretiranju.

Vidoje Ristović tražio je da se obustavi postupak, ali optužno veće Opšinskog suda u Splitu zaključilo je da je tužba osnovana. Državno odvetništvo za Ristovića traži kaznu u visini od 45 dnevnih dohodaka, odnosno 14.000 evra.

Spasio suprugu i ćerku od trovanja

Voditeljka Nikolina Pišek i njena ćerkica Una Sofija pronađene su bez svesti u domu u Zagrebu, u noći između subote na nedelju, 6. februara 2021.

Nikolina i njena ćerka otrovale su se ugljen-monoksidom, usled pucanja cevi od gasa koji obezbeđuje grejanje.

Nju i dete spasao je njen suprug Vidoje Ristović, koji je, pošto nije bio u Zagrebu, u trenutku kada mu se nija javljala na telefon, pozvao njihove prijatelje.

Video: Trudim se da budem mudra: Evo kako Nikolina Pišek vaspitava ćerku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    8. maj 2022 | 11:50

    Колико ће времена требати Николини да пронађе другог финансијера то јест мужа ! ?

  • ceca

    8. maj 2022 | 13:00

    Najteže životne situacije , tuga do neba , Bože pomozi da najdraži izdrže svu ovu bol i da poveruju da ga više nema , nikad više , mnogo tuge i patnje predstoji , vreme ublaži pomalo tugu , ali večno ostaje u srcu i duši . Bog da mu dušu prosti 🙏

  • laki

    8. maj 2022 | 15:38

    Bavio se istorijom umetnosti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA