≫ 

Vidoje je pre Nikoline voleo ovu glumicu: Pisalo se da je zbog nje ostavio prvu suprugu, a onda se desio obrt

Samo par meseci od raskida sa Katarinom, istoričar je zaprostio Nikolinu

  • 0
Vidoje Ristović  Nikolina Pišek Foto: ATA Images, Pixabay

Vidoje Ristović, srpski istoričar umetnosti i životni saputnik popularne hrvatske voditeljke, umro je u noći između subote i nedelje, oko ponoći.

Vidoje i Nikolina Pišek venčali su se 2013. godine i tada su napravili veliku raskošnu ceremoniju u Monte Karlu o kojoj su brujali svi regionalni mediji. Par je važio za jedan od najskladnijih parova, a Ristović je pre nje bio u vezi sa glumicom Katarinom Radivojević.

Samo par meseci od raskida sa Katarinom, istoričar je zaprostio Nikolinu. Mediji su tada pisali da je slomio srce glumici, zbog koje je navodno 2011. godine ostavio prvu suprugu, sa kojom ima dete.

Takođe, u to vreme ona je započela karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama, te ju je Vidoje redovno posećivao. Ipak, zbog česte razdvojenosti veza je okončana, a glumica je izjavila da je tačno da je njihovoj vezi "presudila daljina".

Podsetimo, Vidoje Ristović rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima ćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili ćerku Unu Sofiju.

Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Par se venčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija.

Video: Snimak iz luksuzne vile u noći kada su Nikolina i njen suprug Vidoje opljačkani i izbačeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA