≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rada Manojlović prvi put o raskidu sa Harisom: "Trudim se da budem dobro, biće sve u redu..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Privodim album kraju, moram baš mnogo da se posvetim tome sada i da čuvam zdravlje, sve ostalo će se već rešiti - rekla je Rada

  • 3
Rada Manojlovic, Haris Berkovic Foto: ATA Images, M. Đorđević

Pevačica Rada Manojlović oglasila se za domaće medije i progovorila o raskidu sa Harisom Berkovićem, a onda otkrila i kakve planove ima u budućnosti. 

Naime, Rada i Haris već godinama su u ljubavi, a do nedavno su pričali i da razmišljaju o svadbi. Ipak, juče je u medije dospela vest da su njih dvoje raskinuli, te da se pevač iselio iz stana, jer ga je ona zamolila.

Nakon ovih informacija Rada se oglasila sa domaće medije, ali i ostala mistična do kraja.

- Zaista ne bih govorila na tu temu. Ima puno nagađanja i jako mi smeta kada se vade moje izjave od pre nekoliko godina, koje se pritom tiču potpuno drugih ljudi i sutuacija i stavljaju se u ovaj kontekst i u sadašnje vreme.

- Apsolutno nijedna izjava koju pročitate na tu temu nije moja. Dakle, ja se nisam oglašavala po tom pitanju, niti ću - rekla je Rada za 24sedam, a na pitanje kako je, ponovo je podgrejala sumnje.

- Dobro sam, trudim se (smeh). Biće sve u redu svakako. Privodim album kraju, moram baš mnogo da se posvetim tome sada i da čuvam zdravlje, sve ostalo će se već rešiti -  rekla je Manojlovićeva.

Podsetimo, mediji su juče brujali o navodnom raskidu nje i Harisa, a pisalo se i da ga je Rada inicirala. Kako je preneo 24sedam, pevačica je navodno primetila da je u njihovom odnosu mnogo toga počelo da se podrazumeva, da više ništa nije isto kao pre, pa je Harisu predložila da malo predahnu, razdvoje se i vide da li jedno drugome nedostaju i da li je ta emocija koja još uvek postoji među njima ljubav ili samo navika.

Od raskida je prošlo već neko vreme, a samački život Radi je ukazao na neke greške, strahove i može se reći osvestio ju je po mnogim pitanjima, navodi se dalje.

- Dosta sam bila loša i u organizaciji umela sam da radim par noći zaredom, a onda da isto toliko spavam, budeći se šlogirana i potpuno nepodobna za život. Konačno sam sada uspela to da rešim. Ne znam zašto ranije nisam preuzela život u svoje ruke i zašto sam to dozvoljavala - kazala je ona navodno.

Video: Rada Manojlović zapalila plesom: Zavrckala kukovima, a kada se okrenula haljina je otkrila previše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bole

    9. maj 2022 | 21:51

    Neke srpkinje nikada neće naučiti...

  • Haha

    9. maj 2022 | 20:41

    Ja pomislio da je bila s harisom dzinovicem🤮

  • VIKI

    10. maj 2022 | 09:20

    Žao mi je .....toliko godina .....roditelji su mu izabrali drugu .......aliiiii ........CARMA JE CUDO ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA