≫ 

Pogledajte kako je Konstrakta reagovala kada smo joj saopštili da se visoko kotira na kladionicama

Srpska predstavnica je u intervjuu za Telegraf.rs govorila o svom evrovizijskom nastupu, boravku u Torinu, novim članicama

  • 38

Ana Đurić Konstrakta zablistala je sa svojom ekipom na revijalnom događaju u Torinu povodom ovogodišnjeg Evrosonga. Ekipa portala Telegraf.rs je imala priliku da na licu mesta popriča sa predstavnicom Srbije na Evroviziji.

Konstrakta se tokom razgovora dotakla i njenog evrovizijskog nastupa.

- Postojale su neke promene. Ti tehnički problemi, mislim da su svi već upoznati, koji prate Evroviziju, ali to je bio neki izazov koji smo morali da rešimo i premostimo. I u principu, s obzirom na okolnosti, izvukli smo šta smo mogli i mislim da će to biti ok - rekla je Konstrakta.

Ono što je poznato jeste da će sa Konstraktom na sceni nastupiti voditeljka i glumica Kristina Radenković

- Imamo i novog člana. To je bila naša zajednička odluka. Mislim da smo dobro birali i pogotovo što se njim dve super uklapaju. To su glumice Maja i Kristina. Sve izgleda bolje sa njih dve - rekla je Konstrakta.

Srpska predstavnica je u Torinu voljna da se slika sa obožavateljima i pristupačna je za sve.

- To je tako. Niti mogu da se pretvorim u veliku zvezdu preko noći, iako imam ovaj šešir i ove minđuše. Bilo je trenutaka kada smo imali organizovane turističke ture, to je prosto deo svakog evrovizijskog boravka. Tu sretneš ljude koji su ovde došli zbog Evrovizije, pa te prepoznaju. Ima i naših ljudi, naših studenata, tako da je to lepo - rekla je Konstrakta.

Na konstataciju da se visoko kotira na kladionicama, Konstrakta je bila iznenađena.

- Stvarno? Odgovnorsti ima i stvarno mislim da je ova pesma koja je onako rizična, u smislu "ili ili" - ili može odlično da prođe ili može da bude fijasko. Ne isključujem tu opciju bez obzira na poziciju na tim kladionicama. Hajde da sačekamo to finale. Vi zovite rođake iz dijaspore, pa da poguramo - rekla je Konstrakta.

Na kraju razgovora je otkrila da su članovi njene porodice naučili da koriste veš mašinu

- Savladali su, sva sreća. Imamo Vajber, video call... Rešavamo sve - rekla je Konstrakta.

Pogledajte snimak na početku teksta.

Video: Telegraf u Torinu: Crveni tepih ovogodišnje Evrovizije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darija

    9. maj 2022 | 17:40

    Samo je Eurosong gluplji od euforične proslave Nove godine. Mnogo kreveljenja, mahanja zastavicama, slanje poljubaca u kamere, pa ona kao trema u toku glasanja..i posle sedam dana sve padne u zaborav. Žali bože para koje spiskamo za takvu glupost. Ni naši najbolji olimpijci ne odu deset dana pre takmičenja, šta oni rade tamo toliko? Ko to sve plaća?

  • Branislav

    9. maj 2022 | 18:32

    Samo gledaoci zadruge I drugih zaglupljujucih rijalitija, polupismeni I nepismeni, blejaci pred televizijom za ovu pesmu mogu da kazu najgore...Bogu hvala da je ona bolja Srbija glasala I poslala Konstraktu na Eurosong.. ona je vec pobedila makar ne usla u finale...

  • Ja

    9. maj 2022 | 17:07

    Jedan veliki UŽAS!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA