≫ 

Završena obdukcija, oglasila se porodica: Poznati datum i vreme sahrane Vidoja Ristovića

- Poslednji pozdrav našem Vidoju, neka te anđeli čuvaju - stoji u saopštenju porodice

  • 2
Vidoje Ristović Foto: ATA Images

Srpski istoričar Vidoje Ristović koji je preminuo u nedelju u 44. godini biće sahranjen u četvrtak 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a obdukcija je danas završena.

Porodica preminulog Vidoja Ristovića obaveštava sve prijatelje i porodicu o ispraćaju istoričara umetnosti na večni počinak:

- Neizmerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44. godini. Obaveštavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12. maja 2022. godine na Novom groblju u 14.30 časova. Ožalošćeni: Otac Vitor, majka Marija, supruga Nikolina, ćerke Matea i Una Sofija.

Poslednji pozdrav našem Vidoju, neka te anđeli čuvaju - stoji u saopštenju porodice, prenosi Blic.

Podsetimo, Vidoje Ristović rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima ćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili ćerku Unu Sofiju.

Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Par se venčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    10. maj 2022 | 13:05

    Ovo ce da bude slikanje i slikanje, lesinari kad se sjate na sahranu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA