Sramno ponašanje izraelskog predstavnika: Fanovi Evrovizije besni, evo šta je uradio hrvatskoj predstavnici

Dejvid nasilno oteo mikrofon iz ruku Miji Dimšić, koja je u tom trenutku pevala

  • 8
Mia Dimšić, Majkl Ben Dejvid Printskrin: Reddit

Trenutak sa priprema za ovogodišnju Evroviziju kada je izraelski predstavnik Majkl Ben Dejvid oteo mikrofon iz ruku hrvatskoj pevačici Miji Dimšić izazvao je lavinu reakcija na Redditu.

Mia je, naime, uradila intervju na tirkiznom tepihu i, na zahtev novinara, otpevala svoju omiljenu pesmu Evrovizije iz ranijih godina, a Dejvid, koji joj se prvi pridružio, nasilno ju je prekinuo otevši joj mikrofon iz ruku.

- Daj mi mikrofon! - vikao je.

- Bezobrazno je, makar i bila šala - napisao je neko.

- Kako neko može da misli da je ovo normalno ponašanje - glasio je još jedan komentar. "Odvratno", "Kakav narcis", "Znam da neću glasati za njega", "Jadna Mia", "Kakav uobraženi momak" ... nastavili su da se žale fanovi Evrosonga.

- Mora da nauči kako granice funkcionišu. Jedno je ponašati se zaigrano ili ogovarati, a drugo biti grub - napisao je jedan korisnik Reddita.

Dejvid je tada rekao Miji da ode jer je „ovo njegov trenutak“, ali je ubrzo počeo da se smeje i grli je, iako je upitno kako je ona razumela celu situaciju. "Šala, šala...", vikao je izraelski kandidat na odlasku.

Korisnici su zgroženi njegovim opštim ponašanjem, jer ovo nije izolovan incident koji ga prikazuje u lošem svetlu. Kako su mnogi isticali, Dejvid je glasan i nametljiv, ima neprimerene šale, upada u lice drugim kandidatima, prekida ih, dira i provocira.

Tokom razgovora je čak počeo da navlači i skida zaštitnu masku. Poljubio je jednog kandidata bez njegovog pristanka. Podrazumeva se da Majkl Ben Dejvid nije pobrao simpatije publike, iako se baš tome nadao, već upravo suprotno, postao je verovatno najomraženiji takmičar ove godine, ako je suditi prema komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    10. maj 2022 | 15:59

    Sto je to pri tome sto su Hrvati uradili njima45-te?

  • ја

    10. maj 2022 | 15:13

    Овај је на нечему,сто посто!!!

  • Гаргамел

    10. maj 2022 | 14:39

    Шта је ту срамно ! ? Припадник је народа који је створио државу на окупираној територији а да зло буде веће и то им је било мало па су од суседних држава отели још територије !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA