≫ 

Albanka prvo pokazala dvoglavog orla, a onda i "pokislu facu" jer nije prošla u finale

Nakon što se nije plasirala u finale, Ronela je bila vidno razočarana što se jasno videlo po njenom izrazu lica

  • 32
Evrovizija Eurosong 2022 polufinale Torino Italija Ronela Hajati, Foto: Tanjug/AP

Albanska predstavnica Ronela Hajati nakon prve polufinalne večeri izbora za pesmu Evrovizije u Torinu, koji je održan sinoć, 10. maja, nije prošla u finale.

Ronala je na kraju izvođenja numere, kojom se predstavila na velikoj bini Evrovizije, rukama pokazala dvoglavog orla, simbol Velike Albanije, čime je izazvala brojne rekcije.

Međutim, to nije bio jedini momenat zbog kog je Albanka na meti komentara. Nakon što se nije plasirala u finale, Ronela je bila vidno razočarana što se jasno videlo po njenom izrazu lica.

Ronelina kisela faca je "hit" na društvenim mrežama, pa su na Tviteru napravili i poređenje sa Sarom Jovanović u trenutku kada je Konstarkta pobedila, a kamera je zabeležila tada Sarin razočarani izraz lica.

Podsetimo, Hajati je izazvala medijsku pažnju još tokom proba, kada su organizatori takmičenja, zbog mišljenja da su joj delovi nastupa isuviše provokativni, odlučili da ne objave njene fotografije na društvene mreže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    11. maj 2022 | 09:46

    Nek ide kuci pa sirii dalje orla zgubidanka koja misli da je ispala faca sto pokazala simbol. Bednica nek je i otisla. Ko iz kupleraja da je izasla

  • Gile

    11. maj 2022 | 11:02

    Sada na krilima tog istog orla nazad u vukojebinu....

  • Cale

    11. maj 2022 | 09:40

    Nek' pokaze dvoglavog orla i sad u finalu. 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA