≫ 

Rađenova partnerka saslušana u tužilaštvu zbog nasilja u porodici: Odbila da ga krivično goni

U toku postupka tužilaštvo je pribavilo izveštaj nadležnog centra za socijalni rad kojim je utvrđeno da ne postoji potreba za daljim izricanjem mera zaštite od nasilja u porodici i da je stepen rizika od ponavljanja nasilnog oblika ponašanja nizak

  • 5
Nikola Rađen, Milica Ristić Foto: Nikola Tomić, Instagram/_milica_ristic

U prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas je obavljen razgovor sa M.R. a povodom događaja koji se dana 01.04.2022. godine odigrao između nje i njenog vanbračnog partnera N.R.

Milicu R. prvog dana aprila pretukao je partner poznati vaterpolista Nikola Rađen. On je u policiji dao izjavu o slučaju koji se dogodio.

- Ista je tom prilikom izjavila da je predmetni događaj „izolovani incident koji se prvi put desio“, da su ona i N.R. u skladnom odnosu, da je isti poštovao izrečenu hitnu meru i da je 32 dana nije kontaktirao niti joj prilazio, nakon čega su obnovili vanbračnu zajednicu, kao i da ne želi da se N.R. krivično goni- kažu iz tužilaštva.

Naime, dana 01.04.2022. godine, dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je kontaktiran od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i u konsultaciji sa istim je prema N.R. od strane policijskih službenika Policijske stanice Stari grad određena hitna mera privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja M.R. i prilazi joj, koja hitna mera je potom produžena za još 30 dana rešenjem dežurnog sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu.

U toku postupka tužilaštvo je pribavilo izveštaj nadležnog centra za socijalni rad kojim je utvrđeno da ne postoji potreba za daljim izricanjem mera zaštite od nasilja u porodici i da je stepen rizika od ponavljanja nasilnog oblika ponašanja nizak.

Uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu M.R. tužilaštvo je donelo odluku da se protiv N.R. ne pokreće krivični postupak.

Podsećanja radi, radnica pumpe pozvala je 1. aprila policiju i lekare Hitne pomoći jer je kod njih na pumpu došla Milica R.  u krvavoj haljini sa povredama na licu i zatražila pomoć jer ju je, prema njenim rečima, pretukao emotivni partner vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen  u stanu na Starom gradu.

- Ona je rekla da ju je u stanu pesnicama tukao emotivni partner, ali da je uspela da izađe iz stana. Na sebi je imala haljinu na kojoj su bili vidljive fleke od krvi. Lice i telo joj je bilo u modricama i podlivima. Od siline udaraca napukala joj je usna- kaže naš izvor blizak slučaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesko

    11. maj 2022 | 13:08

    Ovakve devojke mi uopste nije zao.Za koj moj si ga onda prijavljivala?

  • Miloš

    11. maj 2022 | 14:37

    E pa gospodo iz Srpskog pravosuđa ako je i od vas mnogo je. Zašto ne sankcionišete ove prijave čiji je očigledni motiv bio samo besramno medijsko eksponiranje?

  • Uf

    11. maj 2022 | 13:26

    Samo zato sto je poznat je prosao ovako da je blo ko drugi bla bi robija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA