Crnogorska predstavnica smuvala 11 godina mlađeg Estonca? Oboje večeras nastupaju na Evroviziji

- Stefan je sjajan momak. Simpatičan, talentovan i harizmatičan - rekla je Vladana

  • 6
Vladana Vučinić, Stefan Hajrapetjan Printskrin: Youtube/Eurovision Song Contest

Da Evrovizija nije samo takmičenje već i druženje, a i nešto više, dokaz je i ljubav koja se navodno rodila između crnogorske predstavnice Vladane Vučinić i predstavnika Estonije, pevača jermenskog porekla Stefana Hajrapetjana.

Torinom poslednjih dana odzvanjaju osmesi Vladane i 11 godina mlađeg Stefana, a svi oni koji su se našli u njihovom društvu mogu da posvedoče da je hemija očigledna.

Vladana i Stefan su se upoznali u Rumuniji i družili su se tokom nacionalnog izbora za Evroviziju. Tu se razvilo prijateljstvo, koje je, očigledno i sudeći prema izjavama njihovih prijatelja, preraslo u nešto više, piše Kurir.

- Njih dvoje se u Torinu ne razdvajaju, po ceo dan su zajedno i nije im problem ni što su uvek okruženi predstavnicima medija, kao i fanovima ovog takmičenja - kaže prijatelj poznatog para.

Vladana se u večerašnjoj, drugoj polufinalnoj večeri, baš kao i Stefan, takmiči na 66. po redu "Evroviziji".

- Stefan je sjajan momak. Simpatičan, talentovan i harizmatičan. Bilo mu je zanimljivo da sazna nešto više o Crnoj Gori. Upoznali smo se u Bukureštu tokom festivala, u trenucima kada su izbeglice iz Ukrajine stizale u Rumuniju. Mislim da je njegovo jermensko poreklo nešto što na nas Balkance deluje prijatno. Slični smo. Stefan je definitivno jedan od najzgodnijih izvođača na ovogodišnjoj Evroviziji - rekla je za pomenuti medij Vladana.

Video: Evo kako zvuči Konstrakta na generalnoj probi pred nastup na Evroviziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    12. maj 2022 | 10:45

    Oh djevojko Milijana,prosetaj mi Radovana.prosetaj ga ,gore-dole,dok te ruke ne zabole.oj-haa

  • p.s

    12. maj 2022 | 16:09

    Sta ce nesretnice sa ovih prostora koje odu preko pa makar i na odmor cilj im je da budu sa strancem.Misle da su vrednije onda a nisu svesne koje nesretnice.A ako i dodje do braka kao ona sto se udala za turcina i odveo joj cerke onda cupaj kosu.Ma bezi nagledao sam se toga preko.Odvratno

  • Ja

    12. maj 2022 | 11:48

    Zato ja namerno gledam u dvadeset godina mlađe devojke.Ja imam preko 40,a kidišem na ove od 20-25 Tako ću i kad imam preko 50.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA