Konstrakta ekskluzivno za Telegraf.rs pred nastup na Evroviziji: "Imala sam borbu sama sa sobom"

- Publika zaista podržava sve izvođače. Pogotovo kod nas na refrenu, svi su tapšali. To je lepo, to prija - rekla je umetnica

  • 11

Srpska predstavnica na Evroviziji u Torinu, Ana Đurić Konstrakta, u velikim je pripremama za večerašnji nastup u drugoj polufinalnoj večeri, gde će se boriti za prolazak u finale.

Autentična umetnica koja je šarmirala Evropu ekskluzivno je za Telegraf.rs govorila o predstojećem nastupu, ali i o onome što javnost nije mogla da vidi na televiziji i u medijima.

  • Kako je protekao nastup koji je ocenjivao žiri, kakvi su utisci? Da li si zadovoljna, kakva je atmosfera, večeras je veliko veče?

- Dobro, uvek može bolje. Utisci, uvek ti zamišljaš jedno, pa kad dođeš tamo to bude ipak drugačije, bez obzira što smo mi imali više proba. Ali kad se to napuni, pa ti sedneš u green room, pa odatle gledaš, to je drugačije. Ja sam imala jednu borbicu sama sa sobom, do prvog refrena da shvatim gde sam. Je l' ovo za televiziju ili za ljude tu? Ja sam navikla da sam na bini i da komuniciram s ljudima, ali ovde se obraćaš kameri jer je to prenos. Ali sve u svemu, da podvučemo crtu, to je dobro i lepo.

  • Kako si se osećala kada si stala na veliku scenu, da li si imala tremu?

- Pa tad, do prvog refrena sam se dozvala. Nemam ja tu vrstu treme ili ja to zamaskiram tremu, otkud znam. Iz fazona sam gde sam ja, dobro sam, "tu si, sedi na stolicu". Lepo je što je tu evrovizijska publika koja zna. Mi smo treći, tako da sam uspela da ispratim i ostale izvođače. Ta publika zaista podržava sve izvođače. Pogotovo kod nas na refrenu, svi su tapšali. To je lepo, to prija.

  • Sve je spremno, Kakva je atmosfera danas? Večeras je to veče. Večeras milioni ljudi prate drugo polufinalno veče. Mi uopšte ne dovodimo u pitanje prolazak u finale, to je zagarantovano.

- Pa ja ne bih baš tako rekla...

  • Jeste li se bar malo opustili sada?

- Odgovornost neka naravno postoji da se to izvede kako valja, sve ostalo nije više u našim rukama. Videćemo večeras. Nije gotovo dok nije gotovo. Svašta je moguće. Može se proći, a može i da se ne prođe. Dok to ne bude, ne znamo. Onda ćemo da pričamo o tome. Trenutno se spremamo, sada je procedura da uradiš prvo kostimsku probu i onda uveče ide to što ide za lajv prenos. Sad smo u pripremama.

  • Kladionice uopšte ne dovode u pitanje tvoj prolazak u finale, da li ti to imponuje?

- Ja se trudim da o tome ne razmišljam. Podelila sam pre četvrtka i posle četvrtka. E, ako prođemo u finale, onda ću da gledam kladionice i da vičem ovo i ono.

Šta je još Konstrakta rekla, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Evo kako zvuči Konstrakta na generalnoj probi pred nastup na Evroviziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA