≫ 

Glumica Nevena Šarčević podržala Konstraktu: "Pozvala prijatelje Italijane da glasaju za nju"

- Navijam večeras za svoju zemlju i želela bih da Konstrakta pobedi jer je zaslužila - rekla je glumica

  • 6
Nevena Šarčević, Konstrakta Foto: Nikola Tomić/Privatna arhiva

Glumica Nevena Šarčević, koja je iz Italije dobila dve internacionalne nagrade "Vesuvius international film festival" iz Napulja za najbolji showreel (šouril) for the best actress i iz Rima za kratkometražni film 'Živeli' uveliko poznaje italijansko tržište i navija da Konstrakta pobedi na Evrosongu.

- Navijam večeras za svoju zemlju i želela bih da Konstrakta pobedi jer je zaslužila. Originalna je. Želim joj svu sreću. Na društvenim mrežama sam je maksimalno podržala i pozvala prijatelje Italijane da glasaju za nju. A uveliko su me i pitali za nju još dok se takmičila u Beogradu i dok nije pobedila u Srbiji. Dopao im se ritam i "bit bit biti zdrava" - izjavila je glumica Nevena Šarčević

- Sjajno govori engleski! Oduševljena sam i jako lepo daje intervjue. Pravi je predstavnik. Takođe, zanimljivo mi je što je deca oponašaju sa lavorom i pranjem ruku što je simpatično a i svrsishodno. - dodala je glumica.

Glumica Nevena Šarčević dala je intervju za Rai uno na italijanskom i kaže da je imala veliku tremu jer se nije nadala da će njen film proći.

- Konstrakta i Zemlja Gruva postoje više od jednu deceniju ali verovatno je sad bio trenutak da zasijaju u pravom svetlu jer znanje, rad, talenat kadtad izbiju pored svih drugih stvari. Nadajmo se pobedi i Živeli! - rekla je glumica Nevena Šarčević.

Video: Imala sam borbu sama sa sobom: Konstrakta ekskluzivno za Telegraf.rs pred nastup na Evroviziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA