"Ta nit koja nas veže": Pogledajte hit reakciju Hrvata na plasman Konstrakte u finale

Kada su voditelji izgovorili "Srbija" tokom proglašavnja onih koji su prošli u finale, usledio je jak i glasan talas oduševljenja okupljenih, koji su svojim hukom

  • 2
Konstrakta Prinskrin: TikTok/ivanmagla

Sinoćni nastup Ane Đurić Konstrakte u polufinalu Evrovizije, sem u Srbiji, pomno se pratilo, a i navijalo unutar kafića i domova na tlu bivše Jugoslavije.

Erupcija oduševljenja tokom izvvođenja, nakon nastupa, ali i trenutka kada se saznalo da je Konstrakta prošla u finale "Evrovizije" propratilo je navijanje od strane velikog broja Hrvata okupljenih u jednom zagrebačkom kafiću.

Naime, kada su voditelji izgovorili "Srbija" tokom proglašavanja onih koji su prošli u finale, usledio je jak i glasan talas oduševljenja okupljenih, koji su svojim hukom, uspeli da zagluše čak i do kraja pojačan televizor.

Trenutak euforije, zabeležio je mladić iz Zagreba, Ivan Magla koji je ovaj video podelio na društvenoj mreži tik-tok i mnoge oduševio.

"Ta nit koja nas veže", "Koliko ste nemoguće predobri", "Hvala braćo", "Bravo drage komšije, veliki respect za vas", samo su neki od komentara.

Reakciju Hrvata pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, hrvatski mediji su sinoć sa neskrivenim simpatijama pisali o našoj predstavnici Ani Đurić Konstrakti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaa

    13. maj 2022 | 15:12

    I ja sam muslimanka iz prelijepe Bosne i kada su rekli da prolazi Srbija suze su mi same krenule niz obraze naravno radosnice.Predstavnica topp...pozdrav za sve dobre ljude.

  • Nenad

    13. maj 2022 | 14:14

    Bravo,treba se samo kukolja resiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA