Pitali su predstavnika Australije na Evroviziji za Novaka Đokovića: Njegov odgovor je hit!

Šeldon Rajli oduševljen Konstraktom, a srpske novinare interesovalo je i šta misli o najboljem srpskom teniseru koji je početkom godine imao problema u njegovoj zemlji

  • 3

Srpska predstavnica na Evroviziji, Konstrakta, oduševila je čitavu Evropu nastupom u polufinalu, posle kojeg je obezbedila i veliko finale, gde će se u subotu uveče boriti za titulu.

Ekipa Telegrafa je u Torinu, odakle smo vam pripremili mnoge ekskluzivne materijale, a mnogima je interesantan bio i predstavnik Australije, koji je takođe obezbedio finale.

Srpski novinari u Torinu pitali su Šeldona Rajlija šta misli o Konstrakti, koja je takođe i njega oduševila.

Obožavam je… Biti zdrava, biti zdrava - pevao je Australijanac pre nego što je dobio i pitanje o Novaku Đokoviću, odnosno situaciji u kojoj se srpski teniser našao početkom godine po dolasku u Melburn, gde mu je bilo zabranjeno da učestvuje jer nije vakcinisan, pa je na kraju zatočen i deportovan.

-Ha! Da li misliš da ja razgovaram o sportu? Ne znam ništa o sportu. Nadam se i želim mu dobro. Ali toliko stvari se sada događa u svetu koje su masivne i velike.

Kako je sve to izgledalo, možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Konstraktin šou na konferenciji: Nasmejala odgovorima, poznato i u kojoj polovini će pevati u finalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA