"Sad sam saznao da je abortirala": Huso o Dalili i ćerki koju je odvela socijalna služba

- Nisam bio tu, bio sam odsutan kada je došla ta socijalna služba i odvela dete - rekao je Dalilin otac

  • 3
Dalila Dragojević i Huso Mujić Foto: Telegraf.rs, Pink TV

Dalila Dragojević u svojoj ispovesti priznala je da je sa 17 godina prekinula trudnoću, a njen otac Huso Mujić za to je saznao tokom ćerkine ispovesti.

Huso je istakao da tada Dalila nije bila kod njega u periodu kada je imala kiretažu i da je za to saznao preko televzije.

- Nisam znao za to, evo sad prvi put čujem od vas. Tad ona nije ni bila kod mene... Prvi put ovo čujem, od vas čujem da je abortirala. Ne znam ja, ja sam radio dole, ona bila u gradu, dolazila kod mene za vikend, tako smo se viđali tada. Kako da mi ne bude čudno, da saznam preko televizije da mi je ćerka bila trudna? Ja nisam to znao, verovatno je znala Emina, njena majka - rekao je Huso za Pink.rs.

Huso je progovorio i o njegovoj ćerki, koju ima sa svojom prvom ljubavi, a koju je,  prema njegovoj priči, vaša tadašnja supruga Emina odvela u dom, a posle je želela da je uzme iz hraniteljske porodice.

- Ne znam šta da vam kažem, to je bilo... Ja nisam bio tu, bio sam odsutan kada je došla ta socijalna služba i odvela dete... Bili su socijalni radnici tu. Ja sam to dete uzeo, na mene je upisano dete... Izvadio sam pasoš i odveo dete u Austriju, pošto joj je majka umrla na porođaju, majka tog deteta, to je bilo par dana pred Novu godinu 1989. godine. Te neke gluposti sad iznose, i više nego što bi trebalo - rekao je Huso.

Dalila tvrdi da je Dejan Dragojević promenio veru, dok njen otac Huso ne potvrđuje njene reči.

- Znam da nije nikada zvanično promenio veru, to sam govorio uvek, i sad kažem. Nije, on je par puta bio, gledao te običaje kakvi su, tu je živeo... Bio je par puta na sahranama, gledao, čitao je knjige, ali nije menjao veru zvanično. Video je, zna se kako se uzima abdest, gledao je mene kako ja to radim - rekao je Huso za Pink.rs.

- Da bi to bilo zvanično... To kod nas mora da bude javno, sa hodžom, da izgovori šehadet "Srcem verujem i jezikom očitujem da nema drugog boga osim Alaha, i verujem i očitujem da je Muhammed Božiji rob i Božiji poslanik", tad je onda promenio veru. Neću da lažem. Njegova je privatna stvar da li će on to da primi ili neće.

Huso je otkrio i da li mu se mišljenje o Dejanu promenilo nakon svađa sa Dalilom i svega što je izneo o njihovoj porodici.

- Isto mišljenje imam o Dejanu, neću njega da demantujem, neka bude tako sve kako kaže. Ne znam šta mu ovo treba i šta time dobija? To poteže jedno, drugo, nema potrebe da se prepucavam sa njim. I dalje mu želim sve najbolje, iz zlatnih kašika da jede! Dabogda imao šta poželeo, i on i njegova porodica. Ja ne idem tako nisko... Šta ja imam da pričam da li je on meni kupovao... Kako je on meni kupovao? - rekao je Huso.

Video: Ovo je kuća od koje će se Dalila verovatno oprostiti nakon izlaska iz Zadruge

(Teelegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joj

    13. maj 2022 | 23:14

    Ne smarajte više sa ovim polusvetom.

  • nibrS

    14. maj 2022 | 13:08

    Sve vas iz zadruge i parova, vaše familije, voditelje i vlasnike televizija a naravno i krezube fanove treba poslati u radni logor poput onih u Sibiru pa tamo širite blud i nemoral .... Mogu sa vama i stručnjaci sa Megatrenda koji vas prate u stopu i o vama pišu... Dokle više ??? Dal' ste normalni...

  • Vasiljevic

    14. maj 2022 | 11:50

    Jooooooj povraca mi se od oveih muica huica kulica pa ljudi dokle vise o njima pa kad su vam toliko bitni oni i njihov prljav zivot budite stalno snjima okumite se postanite clan njihove porodice o boze .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA