Konstrakta izdominirala u finalu! Dobila ubedljivo najjači aplauz, posle ovoga je "Glibovac 2023" sve bliži

Srpska predstavnica nastupila je pod rednim brojem 24

  • 4
Finale Evrovizija 2022, Torino Italija, Konstrakta Printskrin: RTS

Ana Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije na "Evroviziji 2022", nastupila je u finalnoj večeri pod rednim brojem 24, a sudeći po ovacijama, publika je i više nego oduševljena. 

Iako ništa manje nismo očekivali, Ana je bila sjajna, te je ostavila poseban utisak na sve, kako harizmom, stasom i glasom, tako i neverovatnom "čarolijom" tokom izvođenja pesme "In corpore sano".

Umetnica je "zapalila" scenu sada već svima poznatim ritmom, a stihove pesme je uglas sa njom pevala cela dvorana u Torinu.

Od aplauza koji ju je pratio sve vreme, nema ko se kraj malih ekrana nije naježio. Na društvenim mrežama svake sekunde izlaze nove čestitke i komentari podrške i oduševljenja, a mnogi pišu da će Evrovizija sledeće godine biti u Glibovcu, kao što je Konstrakta poželela.

Podsetimo, osim Konstrakte u finalu se takmiče još 24 zemlje: Belgija, Češka, Azerbejdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska, Rumunija, Švajcarska, Jermenija, Island, Litvanija, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Holandija, Nemačka, Francuska, Velika Britanija, Španija i Italija.

Pogledajte snimak:

Video: Ovde će meštani Konstraktinog rodnog mesta gledati finale: Bina na otvorenom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmaj

    14. maj 2022 | 23:26

    Ne gledam ali pretpostavljam da ce pobediti Ukrajina (cisto iz političkih razloga)

  • Dexmil

    14. maj 2022 | 23:51

    Jeste dobila ovacije to stoji. Al da je dobila najjače, nije istina! Nazalost Španija, UK, Ukrajina, Italija su dobili jače ovacije! Očekujem 6-7 mesto!

  • NWA

    14. maj 2022 | 23:21

    Meni je Portugalska pesma ubedljivo najlepsa. Ima neku dubinu i dusu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA