Nemački mediji pozivaju sve da nauče "Biti zdrava" i da tapšu večeras

Konstrakta je "omađijala" i Nemce

  • 17
konstrakta Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Spiegel

Kažu da je veoma teško osvojiti Nemce kada je muzika u pitanju, ali je to, izgleda, Konstrakti lako pošlo za rukom.

Nemački mediji već danima izveštavaju o ovogodišnjoj Evroviziji, ali je utisak da im je srpska predstavnica veoma simpatična, te tako često može da se vidi na stranama portala, novina, ali i u televizijskim emisijama.

Njeno tapšanje i stihovi "Biti zdrava" opčinili su potpuno Nemce, pa tako pred samo finale muzičkog takmičenja, čuveni "Spiegel"poziva sve da nauče reči "Biti zdrava", kao i da pripreme dlanove.

Nemački Printskrin: Spiegel

Podsetimo,oOvogodišnje finale Evrovizije 2022 održaće se večeras, 14. maja, u Torinu, a naša predstavnica, Ana Đurić Konstrakta, boriće se za pobedu.

Osim Srbije u finalu će se takmičiti još 24 zemlje: Belgija, Češka, Azerbejdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska, Rumunija, Švajcarska, Jermenija, Island, Litvanija, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Holandija, Nemačka, Francuska, Velika Britanija, Španija i Italija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    14. maj 2022 | 18:28

    Sada pobeda nije bitna. Gospođa je sa ovom pesmom prodrmala sav muzički svet Evrope pa i šire. Nepamti se da je Evropa pevala na srpskom i pljeskala zajedno sa pevačem. Ana je već pobednik bez obzira na plasman. Vidi se da naša muzička omladina ne može da živi bez gologuzanki i pojedinih narkića. Dotakli su dno.

  • M.K.

    14. maj 2022 | 19:06

    Srecno Ana ! ✨✨✨✨✨🇷🇸🌟🌟 💫💫💫

  • Gg

    14. maj 2022 | 19:32

    Srecno Ana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA