≫ 

"Želim da nastupam sa Konstraktom na Prajdu u Beogradu": Končita otkrila i šta joj je umetnica poklonila

- Umetnica je, brilijantna je, talentovana, jako mi se dopala - rekla je Končita o Konstrakti

  • 32

Nekadašnja pobednica Evrovizije, Končita Vurst, za Telegraf.rs govorila je o srpskoj predstavnici Ani Đurić Konstrakti, za koju je imala samo reči hvale.

- Umetnica je, brilijantna je, talentovana, jako mi se dopala. Za Evroviziju je bitno biti različit, to što je ona ovde otvara vrata za druge. Kada je Lorin pobedila otvorila je vrata za druge. Konstrakta otvara vrata za umetnost - rekla je Končita za Telegraf Jestet.

Končita i Konstrakta upoznale se dan ranije, a nekadašnja evrovizijska pobednica otkrila je da je dobila poklon od naše predstavnica.

- Dobila sam lavor od nje - rekla je Končita.

Ona je Konstrakti predvidela prvih pet mesta, a istakla je i da bi volela da dođe Srbiju.

- Volela bih da dođem u Srbiju, čula sam da imate EuroPrajd ove godine, volim Prajd. Mogla bih da nastupim sa Konstraktom - rekla je Končita.

Podsetimo, nakon druge polufinalne večeri na Pesmi Evrovizije u Torinu odlučen je redosled nastupa za veliko finale, a srpska predstavnica nastupiće pod rednim brojem 24.

Finale će otvoriti predstavnici Češke, a priliku da zatvori takmičarski deo ovogodišnje Pesme Evrovizije imaće pevač iz Estonije. Konstrakta će pesmu "In corpore sano" izvesti pretposlednja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA