Euforija među navijačima u Torinu pred finale Evrovizije: Dominiraju srpske zastave!

Najvatreniji ljubitelji popualrnog muzičkog takmičenja večeras će imati priliku da iz dvorane uživo prate nastupe predstavnika 25 zemalja

  • 5
Navijači na Evroviziji, Evrovizija 2022 Foto: Telegraf.rs

Večeras od 21 sat počinje finale Evrovizije 2022, a predstavnici 25 zemalja, među kojima je i Srbija, daće sve od sebe da večeras na sceni velelepne torinske dvorane Palo Olimpiko osvoje simaptije publike.

Ekipa portala Telegraf.rs izveštava sa lica mesta, a kako naša novinarka javlja, publika i mnogobrojni fanovi Evrovizije već uveliko pristižu ispred dvorane u Torinu.

Najvatreniji ljubitelji popualrnog muzičkog takmičenja večeras će imati priliku da iz dvorane uživo prate nastupe predstavnika 25 zemalja.

Publika, iz uglavnom zemalja koje se takmiče večeras, stigla je u krajnje neobičnim kostimima i kreacijama ispred dvorane, a glavno obeležje svakom od njih jeste zastava svoje zemlje. Primetno je da dominiraju srpske zastave. 

Podsetimo, ovogodišnje finale Evrovizije 2022 održava se večeras, 14. maja, u Torinu, a naša predstavnica, Ana Đurić Konstrakta, boriće se za pobedu.

Osim Srbije u finalu će se takmičiti još 24 zemlje: Belgija, Češka, Azerbejdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska, Rumunija, Švajcarska, Jermenija, Island, Litvanija, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Holandija, Nemačka, Francuska, Velika Britanija, Španija i Italija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darinka

    14. maj 2022 | 20:42

    PUNO SREĆE,NAŠI. Držimo vam fige (svi Srbi)

  • aliens

    14. maj 2022 | 20:51

    Moogu sve zastave da vidim samo nevolim Zastavu Evropske unije Engleske i naj vise Nemacke voleo bi da ucestvuje Afrika zasto moze Australija

  • EMA

    14. maj 2022 | 21:47

    Ne vjerujem da ce uci u prvih pet,ne zato sto pesma nije dobra,zato sto je iz Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA