Kaluš orkestra objavili spot za pesmu kojom su pobedili na Evroviziji: Užas u Ukrajini u prvom planu

- Ako je "Stefania" sada himna našeg rata, voleo bih da to postane himna naše pobede - navodi se objavi grupeKaluš orkestra objavili spot za pesmu kojom su pobedili na Evroviziji: Užas u Ukrajini u prvom planu

  • 9
Kaluš orkestra Printskrin: Youtube/Kalush Orchestra

Ukrajinska grupa Kaluš orkestra pobedila je na pesmi Evrovizije, a nekoliko sati posle trijumfa na svom Jutjub kanalu objavili su potresan spot za njihovu pobedničku pesmu "Stefania".

U centru pažnje je užas koji se dešava u Ukrajini

- Jednom sam ovu pesmu posvetio majci, a kada je izbio rat, pesma je ponela mnoga nova značenja. Iako u pesmi nema ni reči o ratu, mnogi ljudi su počeli da povezuju pesmu sa majkom Ukrajinom. Štaviše, društvo je počelo da ga naziva himnom našeg rata! Ali ako je "Stefania" sada himna našeg rata, voleo bih da to postane himna naše pobede - navodi se objavi grupe koje se nastavlja:

- Ovaj film je zasnovan na istinitim događajima tokom vojne agresije u Ukrajini 2022. godine. Ne ponavljajte/kopirajte/imitirajte ono što vidite na snimku, ne stavljajte svoj život i zdravlje u opasnost - navodi se u objavi na Jutjub kanalu Kaluš orkestra.

Za samo dva sata od objave, spot je pogledalo više od 300.000 korisnika Jutjuba.

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej

    15. maj 2022 | 15:39

    Prvi put je NATO čestitao pobedniku na Evroviziji, više nam globalni vladari ne daju ni da sami biramo koju muziku volimo da slušamo. Smrt fašizmu, sloboda narodu Donbasa!!!

  • Laza Lazarevic

    15. maj 2022 | 15:35

    Smejurija!

  • Podgorica

    15. maj 2022 | 16:19

    Losa pjesma. Syo se tice uzasa ne mozete da razradu da sagledate dobro bez uvoda, a uvod je bio odnos Ukrajine prema Donbasu. Kraj koji cr uslijediti je predvidiv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA