Ukrajinski komentator Evroviziju pratio iz skloništa: Nakon pobede, plakao od sreće

Miroščenko nije mogao da sakrije oduševljenje, pa je u jednom trenutku i zaplako od sreće

  • 4
Timur Miroščenko Printskrin: Instagram/timur.miroshnychenko

Ukrajina je pobedila na Evroviziji u Torinu, a ukrajinska državna televizija prenosila je takmičenje koje je komentarisao Timur Miroščenko, i to iz skloništa.

Kako je u Ukrajini vojni sukob Timur je izveštavao iz skloništa, a kada je njegova zemlja izbila na prvo mesto, reakcija komentatora je bila veoma emotivna.

Kada je objavljeno da je publika Ukrajini dala neverovatnih 439 bodova i da su pobedili na Evroviziji, Miroščenko nije mogao da sakrije oduševljenje, pa je u jednom trenutku i zaplako od sreće.

Na TikToku je osvanuo snimak njegove reakcije i jasno je da je bio u transu od sreće što je Ukrajina dobila takvu podršku od Evrope.

Ekipa ukrajinske televizije napravila je improvizovani studio u skloništu još za prvo polufinalno veče, a Miroščenko je bez obzira na okolnosti dobro obavio posao.

Podsetimo, Ukrajina, koju je predstavljao Kaluš orkestar, nakon sabiranja glasova stručnog žirija i glasanja publike osvojila ukupno 631 poen, i tako postala pobednik 66. po redu Evrovizije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Timur Miroshnychenko (@timur.miroshnychenko)

Drugo mesto osvojila je Velika Britanija, treće Šapanija, dok je srpska predstavnica, Ana Đurić Konstrakta, zauzela peto mesto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    15. maj 2022 | 19:26

    Ovi patetični Ukrainci,strašno mi idu na živce!

  • 😷😷😷😷😷

    15. maj 2022 | 19:28

    Boze boze sta vi sve posete, pa koga ovo interesuje? Svi znamo da je bilo namesteno, I STA CEMO SAD

  • 🙄

    15. maj 2022 | 21:02

    I sada svi treba da ih žalimo, kao jadni oni… Videli da patetika dobro prolazi pa vole da glume velike mučenike i još veće žrtve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA