≫ 

Kompilacija hit izjava: Komentari Duške Vučinić tokom finala Evrovizije su urnebesni

Ona i njeni duhoviti komentari su jedan veliki razlog zašto Evrovizija Srbima nikada nije dosadna

  • 6
Duška Vučinić glasanje evrosong Printskrin: Youtube/Eurovision Song Contest, ATA Images

Svi su sinoć, 14. maja, pomno pratili finale Evrovizije, a komentatorka Duška Vučinić je prenos definitivno učinila još zabavnijim.

Duška godinama u nazad vodi evrovizijski program, a ona i njeni duhoviti komentari su jedan veliki razlog zašto Srbi obožavaju da gledaju Evroviziju i nikada im nije dosadna.

Ona je kompilacijom svojih komentara tokom prenosa postala hit na mrežama. Dušku je stajlingom iznenadila voditeljka koja se uključila da otkrije kako je Letonija rasporedila svoje poene, a ona ju je i prokomentarisala.

Voditeljka imala je upečatljiv i veliki rajf te je Duška, kada ju je videla, šokirano rekla: "Šta stavi to ženo na glavu?".

Kada se nekadašnja pobednica Evrovizije uključila da saopšti glasove Islanda i pomenula to, Duška je prokomentarisala: "Da, da, to je to: "Kad se setim, kad sam ja pobedila, pobedio"... Neće, dobro je".

Tokom uključenja u bekstejdžu, Duška je za jednog od takmičara rekla: "Evo ga Antonio Banderas u pokušaju".

Voditelji Evrovizije su slali poljupce, a Duška je prokomentarisala: "Evo nečeg romantičnog. Božanstveno. Nadam se da su im čiste ruke".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by @mutav__plovak

Video: Telegraf u rodnom mestu Konstraktinog oca : Kuća čuvene baka Desanke u Glibovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    16. maj 2022 | 06:46

    Jako je antipaticna voditeljka a pogotovo kad pocnemo da gubimo pa ona pocne da se nervira i sa tim njenim neumesnim komentarima,uopste nije profesionalna i ne zna dostojanstveno da prihvati poraz.Pitam se samo da li rts ima drugu voditeljku da posalje a ne svake godine ovu,ko da se pretplatila ajde dosadi vise svake godine u programu samo sto ne pocne da kuka,jako siri negativu jako neprofesionalna!

  • RTS!!!???

    16. maj 2022 | 17:21

    Jezivo, palanačko ogovaranje ispod šatre na vašaru... Predstavnica Srbije dobila nagradu 10 min. pre početka, njoj treba sat vremena da obavesti gledaoce baveći se prizemnim ogovaranjem, daaaleko je to od komentara još dalje od profesionalnosti. Prenos njenih osećanja, njenih mišljenja i njenih frustracija. Postali smo mala zadruga na svim kanalima/ nivoima.

  • Nikad više

    16. maj 2022 | 06:54

    Kao da je putovala GSP-om i komentarisala pogled kroz prozor. Sa Bujketom u penziju! Odmah!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA