MC Stojan o otkazanom nastupu u Muzeju: "Menjamo lokaciju, prodat je rekordan broj karata"

- Nažalost, došlo je do nesporazuma vezano za lokaciju (ne našom krivicom) za zakazani koncert u Zagrebu - napisao je reper

  • 0
MC Stojan Printskrin: Youtube/MC STOJAN

Hrvatski mediji najavljivali su nastup repera MC Stojana u Muzeju za umjetnost i obrt, što je javnost tamošnja javnost oštro osudila, ali upravnik muzeja rekao je da nema šanse da se to dogodi.

Koncert je danas otkazan, ali Stojan najavljuje da svejedno dolazi u Zagreb.

"Koncert je otkazan", obaveštenje je na stranici entrio.hr od juče posle podne, iako su ujutro ulaznice za koncert MC Stojana bile dostupne za kupovinu. Cena ulaznice bila je 120 kuna, odnosno 1.800 dinara, ili ako želite sto, koji uključuje i pet ulaznica, bilo je potrebno izdvojiti 600 kuna, oko 8.000 dinara.

Ipak, iz "stožera" MC Stojana nisu odustajali od nastupa, ali se menja lokacija koncerta MC Stojana. Ovu informaciju potvrdio je i sam MC Stojan na društvenim mrežama.

- Nažalost, došlo je do nesporazuma vezano za lokaciju (ne našom krivicom) za zakazani koncert u Zagrebu na dan 10. 6. Nikakva loša namera u tom pogledu nije bila, datum održavanja koncerta stoji, a o novoj lokaciji istog bićete na vreme obavešteni. Zahvaljujem se na velikom interesu, prodat je rekordan broj karata - napisao je MC Stojan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA