Branka Sovrlić: Toliko je pevačica koje nisu vaspitale svoju decu, pa se posle čude što su postali delikventi

Pevačica nije mogla da ima decu, a sada se osvrnula na svoje koelginice

  • 2
Branka Sovrlić Foto: Nikola Tomić

Pevačica Branka Sovrlić (65) još ranije je govorila o tome da nije mogla da ima decu, a sada je prokomentarisala kako neke njene koleginice zapostavljaju svoju. 

Branka kaže da neki svojim naslednicima samo guraju pare, a uopšte ne vode računa o njima, te otkriva šta su joj doktori rekli kad je želela da ide na vantelesnu oplodnju.

- Kad sam razmišljala da odem na vantelesnu oplodnju, s obzirom na to da nisam mogla da imam decu, već je bilo kasno. Toliko je danas devojaka koje nemaju decu, ne znam zašto se ljudi lepe za to i komentarišu na svakom koraku. Da je trebalo da se desi, desilo bi se. Nepristojno je pitati žene da li imaju decu ili ne. Treba da se smatra nekulturnim jer je to lična stvar. Toliko je pevačica koje nemaju decu, s druge strane mnogo je onih koje imaju, a nisu ih vaspitale i negovale, pa zagorčavaju život svima u okolini. Zapostave decu, pa se posle čude sto su delinkventi - istakla je Branka Sovrlić.

Ističe da nije ništa radila na sebi od plastičnih korekcija.

- Koliko god da nailazim na komentare da sam nešto radila na sebi to nije istina. Negujem prirodan izgled, samo sam sredila zube. Najviše sam zahvalna dobroj genetici, danas devojke sve izgledaju isto, ne znam zašto misle da je to lepo. Valjda treba da se neguje naša priroda, gledajte snimke odranije i sada. Pevačice menjaju lični opis, ja sam u spotovima ista sada i pre 15 godina - rekla je ona za "Republiku".

Branka je istakla da joj je novokomponovana muzika ne dopada, te da svi pevači zgrću pare od starih, kvalitetnih pesama budući da sada nema pravih narodnjaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    18. maj 2022 | 12:25

    Kakva bi njena bila..........nepristojno je i komentarisati tuđu decu......posebno ako nemaš svoju......

  • bravo

    18. maj 2022 | 16:56

    vala bas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA