Ava Karabatić u alkoholisanom stanju remetila red i mir u zgradi, policija morala da je privede

Karabatićeva je vikala i galamila u prisustvu policijskih službenika. "Hoćete me opljačkati, potpišite Hipokratovu zakletvu", rekla je vičući

  • 0
Ava Karabatić Foto: ATA images

Hrvatska starleta Ava Karabatić osuđena je na novčanu kaznu od 748 kuna, odnosno 11.220 dinara zbog remećenja javnog reda i mira.

Kako prenosi Dalmatinski portal, Opštinski prekršajni sud u Splitu izdao je prekršajni nalog protiv nje, a navodi se da je 18. februara 2021. na stepeništu jedne stambene zgrade, u vidno alkoholisanom stanju, remetila javni red i mir.

Karabatićeva je vikala i galamila u prisustvu policijskih službenika. "Hoćete me opljačkati, potpišite Hipokratovu zakletvu", rekla je vičući. Uprkos upozorenjima i naredbama policijskih službenika, Ava je nastavila da galami, što je kod policije i stanara zgrade izazvalo osjećaj nelagode.

Policajci su je na kraju uhapsili i odveli u prostorije Druge policijske stanice. Tamo je zadržana sve do 1.25 sati narednog jutra, piše Dalmatinski portal.

Budući da joj se to računa kao da je bila uhapšena dva dana, kazna joj je umanjena za 600 kuna. Tako je Ava Karabatić dužna platiti tek 148 kuna, odnosno 2.220 dinara. Ako prigovori nalogu, može biti teže kažnjena, upozorio ju je sud.

Video: Ava Karabatić predstavila svoja ulja na platnu: Kada neko nešto voli, njemu ništa nije skupo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA