≫ 

Tonči: Kad se unuka rodi, mislim da će se Petar preseliti kod mene! Ovo je podlo s njegove strane

- Ako zakasni jedan dan deda će biti u Splitu, ako dođe na vreme tata će biti u Splitu, ali mislim da će se ona roditi ranije i da neće biti ni dede, ni tate u Splitu - rekao je Huljić

  • 1

Hrvatski muzičar Tonči Huljić otkrio je da li je spreman da postane deda, kao i kakv će biti, a našalio se i da će se njegov dugogodišnji prijatelj, a odnedavno i zet, muzičar Petar Grašo preseliti kod njega nakon što sa njegovom ćerkom Hanom dobije prvo dete.

- Ne znam kako će me zvati, deda ili po imenu, da li će biti fascinirana sa mnom... Možda neće ni znati šta joj je deda bio. Mada, mislim da će znati, jer će je deda odmah usmeriti u muziku, ali i mama i tata. U svakom slučaju mislim da će unučica puno bolje da dođe u ruke moje žene, moje ćerke i druge bake, Petrove majke, nego da je ja odgajam - počeo je priču Tonči za TelegrafJetset.

- Mislim da će se Petar preseliti kod mene u kuću, a dve bake kod njih u kuću. Teško je raditi da te budi dečiji plač, to je malo nezgodno. Blizu su nam kuće (smeh), pešice par minuta. Šalim se, nemojte to ozbiljno shvatiti, ali msilim da će doći do tih trenutaka da ću ja otići još dalje, 30 kilometara dalje, moraću da radim probe sa orkestrom i malo ću se morati odmoriti, imam dosta zahtevno leto.

Hani je termin  sredinom jula, a Tonči je istakao da nije napravio takav raspored da u tom periodu bude slobodan. Muzičar smatra da će unuka doći na svet pre termina, te da tada ni on, ni Grašo neće biti u Splitu, gde će se Hana poroditi.

- Nažalost nisam tada slobodan, jer su termini tako podešeni, ali mislim da će roditi pre termina. U jednoj varijanti taj dan bi Petar trebalo da bude u Splitu, a sledeći dan daleko, a ja sam taj datum tu, a onda sam na Krku, pa sam na istom mestu gde je bio Petar dan pre, a ja dan kasnije. Ako zakasni jedan dan deda će biti u Splitu, ako dođe na vreme tata će biti u Splitu, ali mislim da će se ona roditi ranije i da neće biti ni dede, ni tate u Splitu - rekao je Huljić.

Muzičar je progovorio i odnosu sa Petrom, a kako je istakao, nakon što mu je postao zet njihov odnos se nimalo nije promenio.

- Ne znam koliko bi taj odnos mogao biti čvršći koliko je bio. Nažalost, nismo onoliko zajedno koliko bi hteli da budemo, jer obojica smo odsutni. Sad je došao iz Amerike, još uvek je u džet-legu, vidim da je pobrkao lončiće pa u pola 9 po uveče ide u teretanu. Naš odnos je izgrađen na međusobnoj šali i to je tako ostalo i ostaće zauvek - rekao je Tonči.

Huljić je otkrio da li je sa Grašom ranje bilo nesuglasica, ali i sada, kada mu je zet.

- Nikada ih nije bilo. Nisam ja čovek koji može imati nesuglasice, nije ni on takav. Ne postoji nijedno životno polje gde bi on i ja imali nesuglasice, samo kad sam gladan, a on je jeo, kao sada. Nisam ručao, a on je doručkovao u podne, a ja u pola 9, imao sam sastanak, a on se borio sa džet-legom. On je doručkovao pre nego što smo krenuli, da li je to podlo? Podlo užasno - ispričao je on.

Pitali smo Tončija da je nakon svadbe njegove ćerke i Graša sreo Petrovu bišu devojku, pevačicu Danijelu Martinović.

- Nisam, ali nisam je sreo ni dve godine pre svadbe, ali smo se čestitali, rođendan i tako. Ništa se tu nije promenilo, oni su dvoje ljudi koji su završili svoju priču, kao i moja ćerka sa svojim dečkom godinu dana pre. I jedno i drugo, u par meseci razlike, izašli su iz dugogodišnjih veza. Šta je tome uzrok, niti sam ćerku pitao za njenog dečka, niti sam njega pitao za to - rekao je Tonči.

Naveo je da je bio zatečen vezom svoje ćerke i dugogodišnjeg prijatelja i da mu je trebalo neko vreme da se prilagodi na novonastalu situaciju.

- Svi smo bili zatečeni, i oni sa svojom vezom i mi kad smo saznali za tu vezu. Bili smo zatečeni i tebalo nam je vremena da se adapritamo na to, ako je moja ćerka srećna i ako je on srećan, onda smo mi kao roditelji srećni sa naše, i sa strane Petra. U našim životima se ništa nije promenilo, sve je ostalo isto, i pre smo zajedno večerali, rućali, bili zajedno, zezali se. 25 godina smo zajedno - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA