Kristijan divlja gradskim ulicama, sestra ga molila da se zaustavi: "Stani bato, srce će mi stati"

Dok je ona vrištala, Kristijan i Kristina su se smejali i ludo zabavljali

  • 3
Kristijan Golubović Printskrin: Tiktok/k2_krile_kristina
Kristijan Golubović Printskrin: TV Pink

Na popularnoj platformi Tik Tok objavljen je video divljačke vožnje Kristijana Golubovića, što je usnimila njegova izabranica Kristina Spalević.

Kristijan Golubović i Kristina aktivni su na društvenim mrežama i redovno sa svojim pratiocima dele šta im se dešava u privatnom životu nakon rijalitija.

Sada su nasmejali svoje fanove video klipom na kom se vidi kako Kristijan vozi, a njegova sestra viče sa zadnjeg sedišta automobila i preklinje ga da stane.

Ona se uplašila Kristijanove brze vožnje. Dok je ona vrištala, Kristijan i Kristina su se smejali i ludo zabavljali.

- Nemoj da se igraš, bato. Zaustavi se, ove sekunde. Srce će mi stati, maminog mi groba. Klošaru, zaustavi. Stani, izleteću napolje. Bato stani, poginućemo, šta ti je. Nije mi dobro... - vikala je Golubovićeva sestra koja se prestravila od Kristijanove vožnje, dok su se Kristina i on zabavljali i smejali sve vreme.

- Kristijan vozi sestru 65 kilometara na čas, a ona misli da ide 300 - stoji u opisu snimka koji je nasmejao sve korisnike popularne društvene mreže.

@k2_krile_kristina #fyp#foryou#foryoupage #xyzbca #vrelegume#kristijangolubovic#zadruga#gonnewrong#prank#donebyprofessionals ♬ original sound - K2_Krile_Kristina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA