Šest meseci od smrti Merime Njegomir: Ćerke i unuka neutešne nad grobom

Porodica i prijatelji Merime Njegomir okupili su se na Novom groblju kako bi održali pomen

  • 0

Legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je u 69. godini pre tačno šest meseci, a porodica, prijatelji i kolege su se okupili i održali joj pomen na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Na groblju su njena neutešna ćerka Ljubica sa svojom ćerkom, ćerka Milica, pevačica Milena Plavšić, Ivan Milinković, Hasan Dudić, Slavko Banjac, a pojavio se i dečko Snežane Đurišić, ginekolog Vanja Milošević.

Pevačica Ana Bekuta je prvo posetila grob svog pokojnog partnera Milutina Mrkonjića, a zatim je došla i na Merimin gde tugu nije mogla da sakrije.

Osim nje, Hasana Dudića su slomile emocije, te je sve vreme plakao.

Podsetimo, Merima Njegomir snimila je više od 25 albuma i otpevala neke od bezvremenskih hitova kao što su „Ivanova korita“, „Ruzmarin“, „Zbog tebe“ i mnoge druge. Rođena je 9. novembra 1953. godine u Beogradu. Živela je i radila u Beogradu. Pesma „Ivanova korita“ koju je Merima snimila 2001. godine na izuzetno tih i nenametljiv način postala je veliki hit, što je vrlo neobično. Iako je pevačica nastavila da snima pesme i albume, posle te 2001. godine, nijedna pesma nije uspela da nadmaši popularnost „Ivanovih korita“.

Video: Lepa Lukić: Lekari kod kojih je Merima išla joj ništa nisu našli, ovako je saznala da ima rak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA