≫ 

Soraja zabrinula pratioce: Starleta objavila fotografiju sa modricama ispod očiju - evo šta je uradila

Soraja je poznata po tome da je veliki pobornik estetske hirurgije, pa je tako za poslednjih 10 godina potpuno promenila lični opis

  • 1
Soraja Vučelić Foto: Instagram/sorajavucelic

Starleta Soraja Vučelić često menja lični opis, pa nekad gotovo i da ne možemo da je prepoznamo, ali sada je sve šokirala objavom na kojoj  joj se vide modrice ispod očiju. 

Naime, Soraja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vide modrice,  a kada je sklonila kosu one su se joj više videle.

Mnogi su se zabrinuli i pitali se šta joj se desilo, ali je Vučelićeva je na fotografiji označila doktorku estetske hirurgije koja ju je "sređivala" i time potvrdila da je uradila još jedan estetski zahvat.

Podsetimo, Soraja Vučelić je poznata po tome da je veliki pobornik estetske hirurgije, pa je tako za poslednjih 10 godina potpuno promenila lični opis. Tako ima silike u grudima, usnama, zategnuto lice, mačje oči, nadograđenu kosi, implante u zubima, a kako se spekulisalo izvadila je i rebro kako bi bila tanja u struku.

Objavu Soraje Vučelić pogledajte u galeriji iznad.

Video: Kako je Soraja briljirala u tablici množenja: 5 x 7 = 56...50...85?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA