Marijanina sestra u očaju: "Nađite je pa makar kao Mateja"

Maja ističe da porodica preživljava agoniju

  • 1
Marijana Čvrljak, Seifert Printskrin: TV RTL, Exkluziv

Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert, nekadašnje pobednice rijalitija "Veliki brat", koja je nestala krajem aprila, sa porodicom proživljava pravu agoniju.

Od Marijane nema ni traga ni glasa već dvadeset i nešto dana, a Maja kaže da ne dobija nikakve nove informacije od nadležih, te da je zbunjena.

- Naravno da nisam dobro, zbunjena sam i ne znam šta da kažem. Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom. Niko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se reka s obzirom da su nađene tamo njene lične stvari. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je da kažem bilo šta razumno i smisleno - rekla je Maja Kovačević, Marijanina sestra.

Kako dodaje, neizvesnost je ono što ubija porodicu.

- Najgore je što se ništa ne zna, što nemamo nikakvih informacija. Roditelji su u katastrofalnom celu, cela porodica je skrhana. Najgore je to neznanje, šta se desilo, zbog čega i gde je Marijana uopšte - kaže Maja.

Ističe i da se porodica boji da će se potraga za Marijanom završiti isto kao što je to bio slučaj i sa Matejom Perišom, čiji je leš pronađen pre dva dana u Savi.

- Priča se prati u Hrvatskoj, međutim, nažalost cela naša obitelj očekuje neke vesti, pa nek se i nađe na način na koji je i Matej nađen. Samo da više otkrijemo nešto. Teško mi je mnogo da pričam. Naš zaključak trenutno je da se dogodilo isto što i Mateju - ispričala je Maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đida kockar

    20. maj 2022 | 18:17

    Kladim se da ona nije nestala nego jednostavno otišla kod nekog novog, najverovatnije u inostranstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA