Prva fotografija Ljubinke Klarić i ambasadora: Glumica obukla hidžab, a ovako provode vreme u Iraku

Glumica je pronašla mir pokraj ambasadora Srbije u Iraku, Uroša Balova, sa kojim već nešto više od dve godine održava vezu na daljinu

  • 6
Ljubinka Klarić Foto: ATA Images

Ljubav Ljubinke Klarić (44) nekada je bio biznismen Nebojša Jovanović, ali je nekoliko godina nakon razvoda glumica pronašla novu srodnu dušu.

Iako je život podredila, pre svega, sinu Kosti, pa potom i karijeri, u životu glumice Ljubinke Klarić bilo je mesta i za novu ljubav, koja je prilično čini srećnom.

Naime, glumica je pronašla mir pokraj ambasadora Srbije u Iraku, Uroša Balova, sa kojim, kako je preneo magazin "Hello", već nešto više od dve godine održava vezu na daljinu, a sada je isplivala i njihova prva zajednička fotografija.

Na fotografiji koja stoji i na profilu ambasadora, možemo videti njih dvoje u Iraku, a Ljubinka je obukla hidžab, kako bi bila u skladu sa njihovim tradicionalnim načinom ženskog odevanja, dok je ambasador imao na sebi sako, farmerke i poseban šal.

O tome da Ljubinka provodi vreme u Bagdadu svedoče i njene objave na društvenim mrežama, te se stiče utisak da, kada joj obaveze dozvoljavaju, trudi se da provede što više slobodnog vremena sa svojim partnerom.

Uroš Balov je diplomirani pravnik, obavljao je poslove šefa kabineta ministra prosvete i sporta, a ukazom predsednika Aleksandra Vučića na funkciju ambasadora postavljen je 2018. godine.

Takođe, u književnim krugovima poznat je pre svega kao osnivač i direktor jedne izdavačke kuće, koja je objavila biografije kraljice Elizabete, Džulijana Asanža, Fredija Merkjurija i drugih.

Ljubinka Klarić je, podsetimo, poznata po ulogama u serijama "Kolo sreće", "Tate", "Moj rođak sa sela" i drugim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    21. maj 2022 | 10:18

    Nikad na sebe ne bih obukao odevne predmete druge vere ! Postujem svaciju kulturu I veru I naciju ,ali cenim I duboko postujem svoju . Miki Jevremovic je jednom lepo izjavio " Kad se u Teheranu bude culo Srpsko kolo tad cu da slusam Juzni vetar ovde u Beogradu " Razumljivo je kako se ponasaju dame koje se upuste u vezu sa ljudima karijeristima , tad u njima proradi ona hedonisticka glad da obidju I vide Svet , naravno o trosku drzave. Ambasadori predstavljaju nasu Srbiju u svetu , treba koristiti svaku priliku da pokazes I prezentujes svoju zemlju onakva kakva je , a ne da ides I obilazis tu zemlju u odevnim predmetima te Nacije. Titova zaostavstina je I danas vidljiva , tako je I On nosio tradicionalne kostime na docecima zemalja nesvrstanih. Svoje Ti pokazi svoje ako si Ambasador !

  • N

    21. maj 2022 | 14:55

    Kako je nije sramota!

  • samorealno

    21. maj 2022 | 17:32

    Divna zemlja sa bogatom kulturom i srdacnim ljudima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA