≫ 

Aleksandra Mladenović bez Isaka Šabanovića u Parizu! Pevačica izgubila pasoš

Aleksandra je u Parizu bila kod porodicnih prijatelja

  • 0
Isak Šabanović, Aleksandra Mladenović Foto: ATA Images

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Aleksandra Mladenović, provela je nekoliko dana u prestonici Francuske, ali sa njom nije bio njen dečko, pevač Isak Šabanović.

Iako su odmah krenule spekulacije da su se posvađali i da vise nisu zajedno, to se nije desilo. Aleksandra je u Parizu bila kod porodicnih prijatelja, a taj put je dogovoren dosta unapred.

- Sa Isakom sam i sve je u najbolje redu - zapocinje pricu kroz osmeh Aleksanda i nastavlja:

- To su dugogodisnji prijatelji moje porodice i mene, isla sam da ih vidim i nekoliko dana da odmorim. Naravno da Isaku nije bilo krivo, jer apsolutno nema razloga za tim. Mi smo odrasli ljudi, zreli i imamo u potpunosti poverenje jedno u drugo. U Parizu mi je bilo baš lepo, odmorila sam od obaveza, setala, šopingovala, napunila baterije za naredni period kada ću dosta raditi.

Aleksandra je imala peh u Francuskoj kada je izgubila pasoš.

- Tačno je to što ste čuili. Desio mi se taj peh, izgubila sam negde pasoš. Ipak, uspela sam i bez pasoša da se vratim u svoju zemlju, a po povratku sam odmah izvadila novi - rekla je pevačica.

Inace, Aleksandra u predstojećem letnjem periodu nastupa skoro svaki dan, a pored starijih pesama i promocije poslednje numere "Doživotno" koja je veoma slusana, uskoro ce izbaciti jos dve pesme za koje je sigurna da će se dopasti publici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA