Stefan Kapičić promenio imidž, izgleda "zapušteno": Svi tvrde da liči na holivudskog frajera

Na internetu su već osvanula poređenja sa Kijanu Rivsom i nejgovom ulogom u filmu Džon Vik

  • 4

Stefan Kapičić već nekoliko godina gradi karijeru na zapadu. Pored glasovne uloge u Marvelovoj franšizi Deadpool, upečatljiva je njegova uloga u seriji Better Call Saul u kojoj se ponovo pojavio.

Better Call Saul je serija proizašla iz univerzuma popularne serije Breaking bad. U njoj pratimo put naslovnog advokata od manje uspešanog prevaranta do advokata koji radi za narko mafiju. Trenutno se emituje poslednja sezona serije, a jednu od sporednih uloga ima i naš Stefan Kapičić.

Kapičić glumi jednog od nemačkih građevinaca koji su u prethodnim epizodama gradili labratoriju za kristal met, da bi se u ovoj sezoni krio duboko u Nemačkim šumama, ali kao što smo mogli da vidimo, pronađen je.

Pošto se naš glumac u seriji krije, izgleda zapušteno i sa dugom kosom, a već su na internetu osvanula poređenja sa Kijanu Rivsom i nejgovom ulogom u filmu Džon Vik.

Poznati glumac se pohvalio svojom scenom i na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Stefan Kapičić (@stefankapicic)

Stefan je oženjen sa koleginicom Ivanom Horvat sa kojom ima sina Ivana. Retko se pojavljuju u javnosti, i češće ih možemo videti na ulicama Beograda ili Zagreba u šetnjama nego na raznim događajima. Ipak, glavna baza i adresa na kojoj zvanično žive je Los Anđeles.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA