Nakon peha na nastupu, oglasio se saradnik Ane Nikolić: Kaže da je "nemoguće" pomoći pevačici

- Sramota je da ovoj ženi ne pomaže niko iz njenog okruženja, da joj pruži savet, da je uputi psihoterapeutu, da joj pomogne da se spasi alkoholizma - jedna je od komentara na Tviteru

  • 2
Ana Nikolić Prinskrin: Tik Tok/mala.lomii

Blizak saradnik Ane Nikolić, kreator Boris Kargotić, oglasio se nakon snimka iz jednog kluba na kom pevačica peva u navodno pripitom stanju, zbog čega navodno nije primetila da joj je iz dekoltiranog topa ispala dojka.

Naime, pevačica je ponovo uspela da bude u žiži javnosti nakon što je društvenim mrežama krenuo da se širi snimak sa spornog nastupa, gde je nehotice pokazala previše, ali je nastavila da igra.

Naime, na društvenoj mreži Tviter procurio je snimak zbog kog su mnogi posumnjali da je Ana izašla na binu u pripitom stanju, a ispadanje grudi iz topa i njeno nonšalantno nastavljanje sa pevanjem, izazvalo je niz oprečnih komentara.

Na jedan od njih odgovorio je i kreator, sa kojim Ana sarađuje.

- Sramota je da ovoj ženi ne pomaže niko iz njenog okruženja, da joj pruži savet, da je uputi psihoterapeutu, da joj pomogne da se spasi alkoholizma - piše na jednoj objavi, nakon čega se Boris koji je kratko odgovorio:

- Zato što je to nemoguće.

Ana Nikolić, Boris Kargotić Odogovor Borisa Kargotića, Prinskrin: Tviter/moralna_v

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    22. maj 2022 | 16:30

    Na snimku se vidi da je pod dejtsvom alkohola i hemijskih supstanci,ne moze da se seti reci pesme i pitanje zna li gde se uopste nalazi

  • Marko

    23. maj 2022 | 16:52

    Uzas. Kombinacija Vendi i Bebi dol. Deca su surova, njenu cerku će biti sramota sto joj je ona majka kada deca počnu da je zezaju u školi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA