Cakanina ćerka iz prvog braka se retko pojavljuje u javnosti: Marija je plod neverovatne ljubavne priče

Pevačica iz prvog braka sa Borisom ima ćerku Mariju, koja je kako neki navode preslikana mama

  • 2
Grand novogodišnji program

Foto: Nikola Tomić

Poznata pevačica narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana je u srećnom braku sa advokatom Nebojšom Negotićem, a iza sebe ima neuspeli brak sa Borisom sa kojim je dobila ćerku Mariju.

Iza tog kraha ljubavi krije se vrlo zamiljiva ljubavna priča. Naime, kada je završila srednju školu, pevačica je otišla u Makarsku da poseti sestru, gde je Boris u tom periodu radio na Institutu Juroslav Čeh.

Njih dvoje su proveli svega nekoliko dana zajedno, a Cakana mu je tada obećala da će mu se javiti kada dođe u Beograd da studira.

S obzirom da su krili tu vezu, u jednom trenutku popularna pevačica je poslala majci pismo gde joj iskreno govori da je u srećnom odnosu sa Borisom i da želi da se uda. Zaplet se dogodio kada je to pismo pronašao njen otac koji nije odobravao tu vezu.

Međutim u tom trenutku ljubav je pobedila i započeli su zajednički život, i kao rezultat tome dobili su ćerku Mariju.

Njih dvoje su ostali u odličnom odnosu, pogotovo zato što do kraha ljubavi nije došlo zbog loših već zahađenih odnosa.

Maja nije preterano zainteresovana za javni život, poput njene majke. Marija je završila muzičku školu, odsek solo pevanje i violina. Danas je udata i ima troje dece, sina i dve ćerke. Porodično žive u inostranstvu.

Pevačicin aktuelni suprug Nebojša iz prvog braka ima tri ćerke Mariju, Anu i Ninu koje se, kako Cakana kaže, odlično slažu sa njenom ćerkom. Trude se da praznike provode zajedno na imanju u Sremčici.

Mnogi naglašavaju da je ćerka Maja identična mama, a mi vam ostavljamo da procenite sami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA