≫ 

Slađa Alegro se rasplakala usred emisije: "Kako koji dan ide sve mi je nekako teže.."

- Ja sam poprilično emotivna i čini mi se da taj njegov odlazak još nisam sačuvala, bude mi žao samo što unuku nije video - rekla je Slađa

  • 0
Slađa Alegro Prinskrin: Youtobe/Grand Magazin Tv Grand

Pevačica Slađa Alegro rasplakala se usred emisije zbog jednog pitanja koje joj je uputila voditeljka.

Naime, voditeljka je pitala pevačicu da li joj nešto u životu fali, a njen odgovor dirnuo je sve u studiju.

- Fali mi neko u životu, otac mi stvarno puno fali... Kako koji dan ide sve mi je nekako teže, ali ovako materijalno, to nikako... I kad se ima i kad se nema, ima se - rekla je Slađa i dodala da je ona odlazak oca još nije prebolela i da joj je žao što nije video unuku.

- Ja sam poprilično emotivna i čini mi se da taj njegov odlazak još nisam sažvakala, bude mi žao samo što unuku nije video - rekla je pevačica u emisiji "Grand magazin".

Podsetimo, Slađa ima četvorogodišnju ćerkicu Milu, a nedavno je ispričala koliko uživa u ulozi mame.

- Krenuli smo u vrtić i jako smo srećni, majka joj nije baš nešto srećna, ali ona jeste. Suprug kaže da sam blesava, ali mislim da većina majki tako reaguje. Treba da bude u kolektivu, sa decom, da se druži i njoj je mesto sa svojim vršnjacima - rekla je pevačica.

- Ona će sada 4 godine i zasita je bilo vreme, ali ja sam to odlagala. Kada kažete vrtić, pa osnovna škola, pa srednja, meni to žao, jer volela bih da što duže budu deca i da nemaju nikakve obaveze, a sa ovim sve to kreće - objasnila je Slađa.

Video: Slađa Alegro: Zbog trombofilije, morala sam na carski rez

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA