Emotivno i dirljivo! Ovaj detalj je svima promakao na porodičnom snimku Gudelja i Ražnatovića

Ceca je tokom večeri upoznavanja sa porodicom Gudelj objavila snimak iz svoje vile na Dedinju

  • 7

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović u noći između 24. i 25. maja, sa porodicom Ražnatović, ali i porodicom Gudelj dočekala je svoj 24. rođendan.

Tom prilikom Anastaijin dečko Nemanja Gudelj, kao i njegova majka Olivera, brat Dragi i sestra Vanja, upoznali su Ražnatoviće.

Ceca je te večeri objavila snimak iz svoje vile na Dedinju, kako porodično Anastasiji čestitaju rođendan, a jedan detalj sa intimnog slavlja mnogima je promakao.

U pitanju je Nemanjin poklon za Anastasiju, potret nje i njenog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana, a portret se u tom trenutku nalazio u prostoriji, delimično zaklonjen foteljom, tako da se samo Arkan video.

Ovaj emotivni i dirljivi detalj iz doma Ražnatovića mnogima je promakao, a svi su oduševljeni Nemanjinim poklonom, zbog kog se Ceca rasplakala.

- Sjajno je proteklo upoznavanje. Stvarno ne znam da vam dam odgovor na ta vaša pitanja. Nemanja je napravio jedan gest sinoć i izazvao mi suze na oči, ali ja o tome neću da pričam. Nije je verio, ju - rekla je Ceca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник Бања Лука

    27. maj 2022 | 19:08

    Људи дали сте ви нормални ??? Кога Брига за ове Ликове!

  • Pitam za babu

    27. maj 2022 | 19:14

    Koliko košta da se od ničega napravi zvezda?

  • ne razumem

    27. maj 2022 | 19:06

    emotivno i dirljivo ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA