Stanija i Marko raskinuli! Starleta stigla u Srbiju, pa priznala: "Istina je da više nismo zajedno"

Dobrojevićevu je na aerodromu sečakao brat Sani, te se zbog obaveza uputila za rodnu Rumu gde ju je dočekala majka Slavica

  • 9
Stanija Dobrojević, Marko Marković Foto: Nikola Tomić

Starleta Stanija Dobrojević vratila se u Srbiju zbog poslovnih obaveza i tom prilikom otkrila da ona i maneken Marko Marković više nisu zajedno.

Naime, starleta je otkrila da su ona i Marko ostali u korektnim odnosima, kao i da će se videti ovih dana kako bi ona uzela psa Pabla koji je još uvek kod njega.

- Iskreno, nisam se oglašavala dok sam bila u Americi na temu temu, ali istina je da Marko i ja više nismo zajedno. Čujemo se, ostali smo u korektnim odnosima i moj Pablo je još uvek kod njega. Ovih dana treba da se vidimo da mi ga preda - rekla je Stanija za Republika.rs.

Dobrojevićevu je na aerodoromu sečakao brat Sani, te se zbog obaveza uputila za rodnu Rumu gde ju je sačekala majka Slavica.

Stanija je na svom Instagram profilu podelila kako idu radovi u penthausu koji je počela da opremlja pre nego što je otputovala iz Srbije za Ameriku.

- U stanu idalje radno - napisala je Stanija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    27. maj 2022 | 15:58

    Ma zabole me što raskinuše, ali ovo što pročitah "opremLJa penthaus" ili "idalje" mi zapara oči, ko je ovaj autor ovako nepismen, šta je ovo ?

  • Lele...

    27. maj 2022 | 18:18

    A što ova sponzoruža podbula ovako?! Šta se desilo?! Kao da su joj osinjak na glavu stavili ! Na šta ličiiii!

  • Samo kažem

    27. maj 2022 | 16:57

    Kako pročitah ovu vest ne prestajem da 😭😭😭😭😭😭😭.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA